Головна » 2015 » Квітень » 27

Як зробити своє життя тривалішим і змістовним, як уникнути багатьох захворювань, зменшити до мінімуму шкідливі впливи на людський організм різних факторів – про це та багато іншого можна було дізнатися під час презентації книги Петра Гостюка та Івана Палюшка «Аспекти людського життя і здоров’я», яка відбулася в обласній бібліотеці для юнацтва.

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 1022 | Дата: 27.04.2015

В загальноосвітній школі № 11 відбулося відкрите засідання гуртка «Літературне краєзнавство», керівник Грицай Надія Степанівна. На засіданні пройшло  вшанування пам'яті поета – січовика, нашого краянина Юрія Шкрумеляка, якому цього року виповнюється 120 років від дня народження та 50 років від дня смерті. В святі взяли участь учні 5-А і 5-В класів. Діти читали вірші і співали пісень про січових стрільців на слова Юрія Шкрумеляка. Керівник гуртка п.Надія Грицай прочитала свої вірші " Ода єдності". Про життєвий і творчий шлях поета – січовика розповіла бібліограф – краєзнавець обласної бібліотеки для юнацтва Бідичак Ярослава Дмитрівна та ознайомила учнів з книжковою виставкою  присвяченою вищеназваній ювілейній даті.

Категорія: Події | Переглядів: 706 | Дата: 27.04.2015

Світ, у якому ми живемо, красивий і неповторний. Кращим, досконалішим мають робити його люди, котрі дістали його у спадок  від попередніх поколінь: щедрі землі, повноводні річки, казкові гори, моря, ліси. Нам треба вчитися слухати голос природи, розуміти її мову, читати «Велику книгу природи» щоб не занапастити себе й життя на Землі.

З метою підвести юнацтво до розуміння значення дбайливого ставлення до навколишнього середовища, викликати почуття відповідальності за майбутнє нашого міста і країни в цілому, сприяти збереженню навколишнього середовища в обласній бібліотеці для юнацтва пройшов екологічний тиждень «Молодь і довкілля». В рамках Тижня проведено: - Еко-зустріч «Здолаємо байдужість до екологічного лиха». Такі зустрічі вже давно стали доброю традицією. В ній взяли участь Ольга Біленька – інспектор Державної екологічної інспекції;  Олександр Аронець – тренер–консультант молодіжного громадського центру «Еталон»; о. Михайло Дзуль – референт Бюро з питань екології Української греко-католицької церкви в Івано-Франківській архиєпархії  та старшокласники школи №5.

Категорія: Події | Переглядів: 769 | Дата: 27.04.2015

П`ятниця, 19.04.2024, 23:27


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |