Головна » Архів матеріалів

Обласна бібліотека для юнацтва не залишає поза увагою своїх наймолодших читачів. Вони охоче відвідують «літній читальний зал». Під час літніх канікул у бібліотеці створена сприятлива атмосфера: кожен бажаючий має можливість відкрити для себе світ книги, навчитися відчувати радість від читання, полистати періодичні видання, користуватись Інтернетом.

Бібліотечна виставка «Подих часу: чарівний світ дитинства» допомогла юним книголюбам  потрапити у пізнавальну та захоплюючу мандрівку з книгою.

Ми бажаєм нашим читачам знайти свою стежину до книги, яка приведе їх до країни знань.

Категорія: Події | Переглядів: 678 | Дата: 24.07.2015

Вік не є перешкодою для нових захоплень і діяльності, якщо ви старше 65 років, то у вас є достатньо часу, щоб знайти нові цікаві захоплення.  Для людей вашого віку існує так багато можливостей… Насправді, є багато речей, про які ви можете мріяти. Одну з цих можливостей пропонує обласна бібліотека для юнацтва.

 У співпраці з  Івано-Франківським  міським територіальним центром соціального обслуговування організована бібліотечна подорож «Бібліотека – територія спілкування, читання, дозвілля» для людей літнього віку. Під час зустрічі  гості бібліотеки дізналися про різнопланову діяльність сучасної бібліотеки, познайомились з працівниками обласна бібліотека для юнацтва, людьми, які присвятили своє життя  служінню книзі. «Поговоримо про модні книги» таким месиджем зацікавила слухачів Наталія Іванова завідувачка абонементом, яка ознайомила з найпопулярнішою українською та зарубіжною літературою. Пізнавальним став виступ завідувачки читальним залом Людмили Ковальчук про чисельні різножанрові періодичні видання, з якими можна ознайомитись на полицях читального залу.

Бібліотека з радістю відкриває свої двері та серця для людей будь-якого віку та стане невідємною частиною життя кожного свого читача.

Категорія: Події | Переглядів: 774 | Дата: 09.07.2015

Колоритне та цікаве свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят Івана Купала, свято молоді – свято кохання, плодючості усієї землі.

З нагоди свята Івана Купала в обласній бібліотеці для юнацтва, презентовано книжкову виставку «Ніч, коли папороть цвіте». Привертають увагу книги «Традиції і свята українського народу», «Ой на Івана, та на Купала», В. Ярош «Золотий колос Дажбога», В. Скуратівського «Український рік» та періодичні видання «Берегиня», «Шкільна бібліотека», «Дім і сім’я», «Порадниця», завдяки яким молодь краще ознайомиться з історією походження, звичаями та традиціями відзначення свята Івана Купала на Україні.

Кажуть, що у ніч на Купала, по землі ходить людське щастя, розквітає чарівна квітка, а Бог відкриває Небесну браму і всі людські молитви і прохання будуть почуті. Все зілля набирає цілющої сили, чарівна сила землі, води і вогню є найбільшою. Ось чому молодь в усі віки чекає це свято з таким нетерпінням. Щиро запрошуємо до нашої книгозбірні, щоб більше дізнатись про традиції та звичаї наших предків.

Категорія: Події | Переглядів: 664 | Дата: 06.07.2015

Літні канікули у дітей – це період зміцнення їхнього здоров’я , пізнання цікавого, нових знайомств і дивовижних пригод, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе у ньому. В обласній бібліотеці для юнацтва презентовано книжкову виставку «Літо кличе». Матеріали виставки дають можливість здійснити віртуальну подорож по багатьох цікавих куточках України, дізнатися наскільки дивовижною є наша держава, відкрити для себе нові місця, ознайомитися з їхньою історією, уявити їхнє майбутнє, а також ознайомити читачів з творчими ідеями літнього відпочинку. 

Категорія: Події | Переглядів: 744 | Дата: 01.07.2015

На абонементі обласної бібліотеки для юнацтва презентовано книжково – ілюстровану виставку «Відкриваємо двері в літо!».

Виставка складається з декількох розділів «Скуштуй книжковий нектар», «Спокуси книжкового літа» та «Кидай мишку книжку – читай книжку». На виставці представлено найсучаснішу та найпопулярнішу літературу. Це книги про наше минуле, про наш спосіб життя, про наші ще мабуть не зовсім забуті, не завжди загублені поняття про честь, совість, любов, обов’язок, добро і зло.

Характер, нетрадиційні елементи оформлення, що привертають увагу читачів, допомагають провести літо користувачам бібліотеки цікаво та корисно.

Категорія: Події | Переглядів: 797 | Дата: 26.06.2015

Дорога в молодість завжди святкова

Вона зваблива, мов чарівний спів.

Вона в душі мов пісня веселкова

І нам видніється з усіх світів!

Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди у житті кожної людини, але ще особливий стан душі. Цей час – пошуків та відкритів, реалізації найсміливіших сподівань.

Категорія: Події | Переглядів: 620 | Дата: 26.06.2015

«Неталановитих дітей не буває, просто треба розкрити їхні здібності!». Саме ці слова стали поштовхом до організації в стінах обласної бібліотеки для юнацтва низки творчих майстер-класів «Бібліотечний hand made», які відбулися з 2-го по 12-те червня в рамках бібліотечного проекту «Літній читальний зал - 2015».

Категорія: Події | Переглядів: 922 | Дата: 16.06.2015

В рамках Всеукраїнської акції «Українська молодь читає» та фестивалю літнього читання «Відкриваємо двері в літо» завідуюча інформаційно- бібліографічним відділом Оксана Шинкаренко для учнів СШ №5 провела бібліогід «Журнальні спокуси літа», розповіла коротку історію зародження періодики, ознайомила з періодичними виданнями різної тематики які передплачує бібліотека.

Категорія: Події | Переглядів: 729 | Дата: 10.06.2015

Обласна бібліотека для юнацтва вітала в своїх стінах юних читачів з літнього пришкільного табору СШ №5, які взяли участь у веселому «Бібліотечному лототроні». З перших хвилин учнів захопив бібліоквест «Книжковими лабіринтами»,де вони познайомилися з таємницями бібліотечних фондів та книгосховищ. Цікавою та пізнавальною стало «Книжкове конфетті» - рекламна акція завідуючої відділом абонементу Наталії Іванової, яка познайомила юнаків і дівчат з найпопулярнішими дитячими виданнями України.

Категорія: Події | Переглядів: 641 | Дата: 10.06.2015

5-го червня обласну бібліотеку для юнацтва відвідали учні «Школи Комп’ютерної Майстерності» під керівництвом викладача Тетяни Колісник. Зустріч школярів була присвячена захисту учнівського проекту «Станіславів».

Категорія: Події | Переглядів: 764 | Дата: 10.06.2015

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 92 93 »
Середа, 24.04.2024, 20:28


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |