Головна » Події » Бібілотека - у життя поріг (до Всеукраїнського дня бібліотек)
03.10.2011
Бібілотека - у життя поріг (до Всеукраїнського дня бібліотек)

Є багато див на Землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. Як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині книга. І завжди цей смолоскип був у бережливих, надійних  руках  бібліотекарів. Тому зовсім не випадково, у рік тисячоліття літописання і книгодрукування (1998 р.) Президент України своїм Указом проголосив 30 вересня Всеукраїнським днем бібліотек.

Символічно, що саме в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (мудрості) відзначається це свято. Софія щедро обдарувала бібліотекарів мудрістю, Віра і Надія дають силу впевнено вести за собою читача й сіяти у людських душах любов до книги.

Колектив обласної бібліотеки для юнацтва вітали представники владних структур: заступник начальника управління культури облдержадміністрації п. В.Тимків, молодіжна адміністрація облдержадміністрації, представники від депутатів міської ради фракції «Свобода», ОТБ «Галичина» та громадські організації: відповідальний секретар обласної організації Національної спілки письменників України п. Я.Ткачівський, обласна державна телерадіокомпанія, обласний профспілковий комітет працівників культури.

,

Книгозбірня отримала в дарунок видання академіка В.Качкана, Я. Ткачівського,  Я.Яроша, В.Рябого, С.Пушика

З нагоди відзначення професійного свята в обласній бібліотеці для юнацтва проведено ряд заходів та відбулися презентації книжково-ілюстративних виставок «Книзі судилася вічність» та «Фотомиттєвості нашої бібліотеки».

,

Проведено творчий конкурс «Так думає молодь: для чого потрібні книги?», за участю юнаків та дівчат, що мали можливість висловити свої думки та погляди щодо книг, читання та бібліотек загалом.

Напередодні свята працівниками бібліотеки проведено експрес-опитування «Бібліотека у вашому житті», в якому взяло участь 46 респондентів. Відповіді показали, що 96% опитаних вважають професію бібліотекаря престижною; їх побажаннями були: розширити площу приміщень бібліотеки, створити телефон довіри, а мрія одного з читачів –особисто купити багато книг з різних галузей знань в дарунок бібліотеці.

Обласна бібліотека для юнацтва щиро дякує за привітання та гостинно відчиняє свої двері для всіх, хто любить і шанує книгу!

Категорія: Події | Переглядів: 2292 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/1
П`ятниця, 29.03.2024, 01:35


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |