Головна » Події » Бібліотечна виставка «У тім слові, що не в’яне-розцвіту»
11.07.2014
Бібліотечна виставка «У тім слові, що не в’яне-розцвіту»

         В обласній бібліотеці для юнацтва організовано бібліотечну виставку «У тім слові, що не в’яне-розцвіту» з нагоди ювілею Василя Лесіва – українського письменника, поета, журналіста, фотографа, заступника генерального директора Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина», члена Національної Спілки письменників України, лауреата обласної літературної премії ім.В.Стефаника, автора, ведучого народознавчого телеальманаху «Вічне древо», програми «Навзаєм».

        На виставці представленні статті з книг періодичних видань, які освітлюють різні аспекти життя та творчої діяльності Василя Лесів, а також творчий доробок письменника.

        Яскрава грань таланту Василя Лесіва- пізнання сущого і минулого, він черпає наснагу з народних джерел, письменник оригінальний в усьому: він має свою тематику, свою лексику, свій стиль викладу думок. Його твори вражають читача новизною та правдивістю.

        Світ поезії Василя Лесіва- це світ, у центрі якого проста, звичайна людина, збагачена життєвим досвідом, автор є тонким знавцем селянської психології.

        Поет не тільки відображає життя, а й активно звертається до нього кожною строкою, кожним рядком і кожним словом своїх поезій.

        Колектив обласної бібліотеки для юнацтва щиро вітає Лесіва Василя Петровича з ювілейним Днем народження та бажає міцного здоров’я, Господнього благословення, нових творчих та професійних успіхів, натхнення, добра, оптимізму і втілення у життя всіх задумів.

Категорія: Події | Переглядів: 669 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2
Четвер, 18.04.2024, 01:18


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |