Головна » Події » Бібліотечний квест «Читаючи, зростай!».
29.03.2016
Бібліотечний квест «Читаючи, зростай!».

В обласній бібліотеці для юнацтва, в рамках Всеукраїнського тижня юнацької книги, відбувся бібліотечний квест «Читаючи, зростай!». Учасниками квесту стали учні 8-І класу обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості.

Квест – це розважальна і інтелектуально-командна гра, під час якої команди змагаються одина з одною за перемогу. Це гра – випробування учасників на ерудованість, начитаність та уміння змагатися у команді!

На початку квесту, за допомогою кольорових цукерок, учасники поділились на 3 команди – червоні, зелені та жовті. Команди обрали собі старших груп – капітанів.

Бібліотечний квест розпочався з отримання кожною командою мапи квестової зони, таблиці результатів та детального інструктажу від організаторів гри – завідуючої читальною залою Людмили Ковальчук та провідного бібліотекаря Валентини Мельник.

Завдання квесту полягало у тому, щоб скласти і прочитати відомий вислів про книгу, який був поділений на декілька частин /Книги – кораблі думки, які мандрують по хвилях часу і бережно несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління. Френсіс Бекон/.

Щоб отримати частину вислову команди за допомогою мапи пройшли 7 зашифрованих зупинок –  «Кодекс», «Апокриф», «Манускрипт», «Раритет», «Фоліант», «Бестселер», «Булла». Всі команди проходили ті ж самі пункти, але йшли до них різними маршрутами та зустрічалися лише на старті та фініші.

На кожній зупинці команди чекали «бібліотечні агенти», що пропонували виконати різноманітні завдання, за правильне виконання яких учасники отримували одну частину вислову та набирали контрольні  бали.

Під час квесту учасники не лише проявили знання, ерудицію, кмітливість, уміння змагатися в командній грі, але й дізналися про бібліотеку, її можливості, фонди, відділи.

Найкращими квесторами стала команда червоних, проте переможцями відчули себе всі учасники бібліотечної гри. Кожна з команд отримала цінні призи – підбірку цікавих, захоплюючих книг та солодощі.

Категорія: Події | Переглядів: 1987 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Четвер, 25.04.2024, 12:00


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
admin Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |