Головна » Події » Бібліотечний проект «Молодь обирає спорт і здоровий спосіб життя»
07.02.2019
Бібліотечний проект «Молодь обирає спорт і здоровий спосіб життя»

Спортивна та здорова молодь є авангардом сильної нації та процвітання нашої країни. Спорт – високий життєвий тонус і надзвичайне душевне піднесення. Життя в ритмі спорту це запорука здоров’я і підтримки відмінної фізичної форми на довгі роки.

Обласна бібліотека для юнацтва спільно з відділенням Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області, започаткували бібліотечний проект «Молодь обирає спорт і здоровий спосіб життя».

Спорт розвиває силу волі, проявляє мужність, витримку, мотивує до перемог, а спортсмени є завжди прикладом для наслідування. Саме тому на першу зустріч в обласну бібліотеку для юнацтва завітали відомі спортсмени, учасники Олімпійських ігор з різних видів спорту:

  1. Тетяна Ляхович – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, володарка кубку Європи, срібна призерка молодіжного чемпіонату Європи 1999 року, учасниця літніх Олімпійських ігор 2000, 2004, 2008 років;
  2. Надія Діденко – майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця зимових Олімпійських ігор 2006, 2010, 2014 років, стипендіат Національного олімпійського комітету України;
  3. Віктор Поляков – майстер спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіон України, срібний призер чемпіонату Європи 2002 року, учасник літніх Олімпійських ігор 2004 р., чемпіон світу з боксу серед професіоналів 2017 року за версією світової боксерської асоціації;
  4. Ірина Шепетюк – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, багаторазова чемпіонка та призерка України з бігу на 100 та 200 м, учасниця літніх Олімпійських ігор 2004 та 2008 років.

Голова відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України з боксу - Мирослав Карабін, розповів присутнім на зустрічі про своє ставлення до спорту, пояснив чому важливо займатися спортом у молодому віці.

У відвертій розмові з спортсменами студенти Прикарпатського коледжу та студенти педагогічного відділення Прикарпатського університету ім. В. Стефаника, дізналися про їхнє особисте життя, велику ціну перемоги чемпіонів, отримали поради щодо ведення здорового способу життя та як правильно підтримувати фізичну форму.

Музичні вітання, для всіх присутніх, прозвучали від вихованців студії «Startim» - Ярини Тарас та Федорів Софії.

Модератор зустрічі, бібліотекар читального залу Марія Калинюк, ознайомила молодь із прекрасними виданнями ( 40 книг) подарованими відділенням Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

«Бути спортивним і здоровим – модно», це має стати життєвим кредом кожного із нас. Потрібно розвивати свої навички, уміння, досягати поставлених цілей і тоді все буде набагато легше і простіше.

  

   

   

                  

                                                        

Категорія: Події | Переглядів: 496 | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/1
Четвер, 28.03.2024, 21:02


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |