Головна » Події » День інформації «Читай. Пізнавай. Відпочивай».
25.03.2015
День інформації «Читай. Пізнавай. Відпочивай».

На завершення Всеукраїнського тижня юнацької книги, обласна бібліотека для юнацтва організувала день цікавої інформації «Читай. Пізнавай. Відпочивай». Завідуюча інформаційно-бібліографічним відділом Оксана Шинкаренко для учнів 8 класу природничо-математичного ліцею провела огляд інформаційної виставки періодичних видань «Журнальні спокуси весни», розповіла коротку історію зародження періодики, ознайомила присутніх з періодичними виданнями різної тематики і спрямування, провела вікторину «Світ періодики».

Популяризація періодичних видань набула в бібліотеці особливої значущості. Для того, щоб робота з періодичними виданнями велась ефективно та систематично, в стінах бібліотеки був проведений прес-моніторинг «Гаряча десятка».

«Всесвіт» - єдиний літературно - художній журнал присвячений іноземній літературі, культурі, мистецтву і суспільно-політичним акцентам зарубіжних країн.

«Дніпро» - щомісячний читацький літературно-художній журнал.
Упродовж усієї своєї історії він позиціонував себе як молодіжне видання.

«Перевал» - всеукраїнський літературно-художній і громадсько-політичний журнал, що виходить в Івано-Франківську.

  «Чумацький шлях» - науково-популярний журнал для всіх хто цікавиться історією, культурою, звичаями народів світу.

« Дім і сім’я» - це журнал щасливої родини, який об’єднує навколо себе українців, які прагнуть вивчати своє коріння, історію, культуру, традиції.


«Міжнародний туризм» - журнал про мандрівки та відпочинок. На його сторінках можна прочитати про заморські дивовижі та вітчизняні цікавинки, природні та рукотворні чудеса планети, познайомитися з відомими мандрівниками та митцями.

«Однокласник» - щомісячний ілюстрований україномовний журнал для підлітків. Журнал поєднює освітню, пізнавальну та розважальну тематики.

«Сто талантів» - журнал для підлітків. Його мета - допомогти молодій людині у непростій дорозі до зрілості. Журнал пропонує читачам подивитися на проблеми, що їх хвилюють з погляду християнських цінностей та моралі.

«Країна» - україномовний тижневий журнал загального інтересу. Журнал складається із трьох основних розділів: «Події», «Оцінки», «Люди та речі».

«Український Тиждень» - щотижневий ілюстрований суспільно-політичний журнал, що висвітлює ключові події та проблеми країни.

Категорія: Події | Переглядів: 1042 | Додав: admin | Рейтинг: 3.0/2
Четвер, 25.04.2024, 18:35


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |