Головна » Події » Година спілкування "Від мрії до професії"
14.05.2012
Година спілкування "Від мрії до професії"

 Життя кожної людини складається з безлічі виборів, як серйозних, від яких залежить майбутнє, так і повсякденних. Вибір майбутньої професії, мабуть, можна вважати одним із найскладніших.

З метою розширити знання старшокласників про різноманітний світ професій, сформувати відповідальне ставлення до вибору професії обласна бібліотека для юнацтва провела годину спілкування «Від мрії до професії», в якій взяли участь заступник начальника відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості Ірина Харко, заступник начальника центру пропаганди УМНС Вадим Думенко та старшокласники обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості.

                  

Мета зустрічі – сприяти професійному самовизначенню та соціально-трудовій адаптації молоді, формування системи знань учнів про зміст та структуру світу професій, вміння самостійно аналізувати вимоги соціального середовища до професіонала на ринку праці.

Старшокласники взяли участь в тестуванні, прослухали корисну інформацію про професії, які мають попит на ринку праці, про те, куди потрібно звертатись при працевлаштуванні; переглянули фотографії з роботою підрозділів МНС та відеофільми про Львівський Державний університет Безпеки життєдіяльності.

             

Обласна бібліотека для юнацтва презентувала виставку-діалог «Молодь. Зайнятість. Кар’єра», на якій представлено інформацію про навчальні заклади професійно-технічної освіти, вищі навчальні заклади Івано-Франківська, нашої області та України; про те, де можна оволодіти обраною спеціальністю, які умови прийому на навчання. Користувачі мають змогу ознайомитись з інформацією про світ професій і визначити сферу діяльності, яка їх цікавить.

                    

Категорія: Події | Переглядів: 2079 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 28.03.2024, 14:46


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |