Головна » Події » Коло екологічних ідей «Доля планети в наших руках».
02.05.2018
Коло екологічних ідей «Доля планети в наших руках».

В Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва, в рамках екологічного тижня «Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека» відбулося коло екологічних ідей «Доля планети в наших руках».

Мета заходу: сприяти формуванню екологічного мислення й екологічної культури, почуття особистої відповідальності кожного за стан довкілля, формувати інтерес до вирішення екологічних завдань і ситуацій. Привернути увагу молоді до проблеми переробки та утилізації побутових відходів.

До уваги учнів Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради бібліотекар читальної зали Тамара Цісельська презентувала добірку відео: «Сміття України в цифрах і фактах», «Сортування сміття в Японії», «Людина і природа», «Людина і Земля», мультимедійну презентацію «Світ без сміття», які ознайомили молодь з найбільш успішними світовими прикладами переробки сміття, а також новітніми технологіями перетворення побутових відходів. В конкурсно-ігровій формі присутні мали змогу узагальнити знання про навколишнє середовище та його закони, навчитися правильно сортувати сміття.

До уваги молоді бібліотекар читального залу презентувала книжкову виставку «В долонях Всесвіту земля», яка висвітлює дані про стан довкілля в Україні та Європі, особливості моніторингу навколишнього середовища, екологічні проблеми охорони грунтів.

Такі заходи мають велике значення, оскільки спонукають молоде покоління замислюватись над своїми цінностями, а також загрозами, з якими стикається наша планета Земля, шляхом захисту навколишнього середовища.

 

Категорія: Події | Переглядів: 496 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 19.04.2024, 07:19


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |