Головна » Засідання клубів » «Куди ведуть шляхи спокуси» – урок реального життя
06.03.2014
«Куди ведуть шляхи спокуси» – урок реального життя

Сьогодні бібліотеки для юнацтва виробили свої форми і методи роботи, завдяки яким допомагають молодим людям вирішувати їх проблеми.

В рамках засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом» (спільний проект обласної бібліотеки для юнацтва та обласної організації товариства Червоного Хреста) проводяться заходи, які сприяють формуванню знань про здоровий спосіб життя, поширюють загально медичну освіту серед молоді.

28 лютого 2014 року обласна бібліотека для юнацтва провела в ВПУ СОТ засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом» «Куди ведуть шляхи спокуси» – урок реального життя.

Відверта розмова з молоддю мала  за мету ознайомити їх з ризиками вживання алкоголю й наркотиків, особливо щодо інфікування ВІЛ/СНІДом, мати уявлення про психологічні прийоми залучення до вживання наркотиків. За допомогою навчальних завдань, були розіграні життєві ситуації «Уявіть себе лікарем», «Життя з хворобою» та «Наркотики, навчіться казати «ні»».


Керівник молодіжного об’єднання Наталія Іванова, завідувачка абонементу ознайомила учасників засідання з художніми творами сучасних українських письменників Світлани Талан «Коли ти поруч» та Олени Печорної «Гріщниця», які висвітлюють проблеми, актуальні для сучасного молодого покоління.


Виставка-роздум «Зупинись! Подумай!» привернула увагу до світової проблеми, що СНІД, наркоманія та алкоголізм – страшні супутники людства. Яких правил необхідно дотримуватися, щоб не захворіти, права людей – носіїв ВІЛ-інфекції – про це та багато іншого інформує книжкова виставка.

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1181 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/2
П`ятниця, 29.03.2024, 10:37


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |