Головна » Події » Лабораторія творчої майстерності обдарованої молоді «Перші кроки до успіху».
11.12.2015
Лабораторія творчої майстерності обдарованої молоді «Перші кроки до успіху».

Вже традиційно в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася лабораторія творчої майстерності обдарованої молоді «Перші кроки до успіху».

Мета заходу: розкриття та розвиток творчого потенціалу талановитої молоді та юнацтва засобами бібліотечного впливу; надати можливість проявити свій талант, відчути перспективи успіху й повірити у свої можливості.

Гостями лабораторії творчої майстерності обдарованої молоді «Перші кроки до успіху» була творча молодь області, зокрема:

   

 

                                                                  

Микола Король – читач бібліотеки - філії смт. Перегінськ Рожнятівської ЦБС. У його житті є велике захоплення, це надзвичайно клопітка робота, яка вимагає терпіння і багато часу – мистецтво «Оригамі» яким він займається 5 років. 

Серед чудових різнобарвних авторських витворів – десятки неповторних модульних оригамі: це і макет величного храму, дивовижні ангелики, різні звірятка, прекрасні жар-птиці, герої з мультиків, вази з квітами, образ Богородиці, портрет Т.Г. Шевченка.

Ніна Павлів – читачка Рожнятівської ЦРБ, яка реалізовує свої творчі можливості у таких жанрах живопису – натюрморт, пейзаж, портрет, використовуючи гуаші та олійні фарби.

Оксана Комар – читачка Рожнятівської ЦРБ, юна поетеса декламувала присутнім свої авторські твори, зачитала поезії Т.Г. Шевченка, Й.В. Гете, Й.Ф. Шіллера на німецькій мові.

Читачка бібліотеки – філії с. Ямниця Тисменицької ЦБС Наталя Соверда представила свої вироби з шкіри – картини, вироби з бісеру, вишивку, м’яку іграшку.

Свої творчі доробки представили читачі обласної бібліотеки для юнацтва: вироби з бісеру представив Андрій Вірстюк, учень 7 класу ЗОШ № 10, який  4 роки займається бісероплетінням. Найбільше Андрію подобається виконувати об’ємні роботи з бісеру – дерева, квіти, композиції. Над кожною роботою він працює дуже акуратно і натхненно.

Ольга Басараба, учениця 8 класу школи – ліцею № 23 ПНУ ім. В. Стефаника, наполеглива не тільки в навчанні, але й в майстерності виготовлення м’якої іграшки, вишивці.

Марина Стефанів, учениця 8 класу школи - гімназії № 3 – юна співачка, професійно займається вокалом, виконала для гостей пісні. Вона дуже старанна і багато працює над собою, її захоплення – це художнє читання і поезія та участь у театральних виставах, вишивка картин бісером. Зачитала присутнім свою авторську поезію.

Творчі доробки молодих майстрів оцінило почесне журі: 

Надія Климчук, начальник відділу  управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

  

Микола Якимечко, голова правління обласної організації Національної спілки художників України;

Ярослав Ткачівський, письменник, головний редактор журналу «Перевал», заслужений працівник культури України;

 

Дмитро Сивак – заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки художників України; 

Василь Карп’юк – поет, журналіст, видавець.

 

Світлана Шаган - директор Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва.

   

Творчі здібності молодого покоління – основне національне багатство. Пам’ятаймо, що Україна – це наша слава, тож підростаючому поколінню  потрібно працювати для її могутності і розвитку так, щоб вона засяяла славою перед цілим світом.

   

Категорія: Події | Переглядів: 839 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Субота, 20.04.2024, 00:25


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |