Головна » Події » Літературно-мовна студія "Натхнення в гостях в ОЮБ
23.11.2011
Літературно-мовна студія "Натхнення в гостях в ОЮБ

Обласна бібліотека для юнацтва вже довгий час старається зацікавити молодь організовуючи для неї зустрічі з творчими й цікавими людьми нашого міста. 22 листопада старшокласники Івано-Франківської ЗОШ № 21 мали нагоду познайомитися з вихованцями мовно-літературної студії «Натхнення» та її організатором і керівником Ольгою Андріяшко. Студія діє з 2007 року і об’єднує ерудованих, непересічних творчих молодих людей, що не бояться презентувати себе, свої думки і мрії в поетичній, нетрадиційній формі. Не дивлячись на те, що кожного року йде новий набір учнів, створилось міцне коло друзів-однодумців, що вже не один рік відвідують студію. Вони вважають це чудовою можливістю присвятити час своєму захопленню – творенню чогось нового, ще незвіданого. В 2010 році була видана поетична збірка «Натхнення», яка складалася з найвдаліших віршованих та прозових робіт студійців. Крім того, пані Ольга викладає для своїх підопічних основи журналістики, риторики, мовної комунікації, вчить вести дискусії, бесіди.

       

Всіх, хто був присутній на заході мали можливість спробувати свої сили у складенні невеликих поезій-сенканів, а також взяти участь у декількох літературних завданнях, проявивши своє знання мови та фантазію. Прозвучали найвдаліші та найоригінальніші вірші, написані юними вихованцями студії, присвячені осені та коханню.

Активним учасником об’єднання  «Натхнення» є і Русана Остапович – цьогорічна переможниця відкритого літературного конкурсу «З точку зору осені…», що поділилася своїми поетичними образами.

     

Кожний з учасників є творчою особистістю. Творити із звичайних фраз і слів чудову поезію, проникливу прозу та й просто майстерно, точно висловлювати свої думки, є в житті людини однією  з найнеобхідніших навичок, а якщо ви маєте намір присвятити своє життя професіям пов’язаним зі словом для вас відкривається неосяжне поле роботи, адже мовні і літературні навички потрібні не тільки в традиційних професіях (вчитель, філолог). Вміння приємно, чемно і талановито спілкуватися з іншими є запорукою успіху в життєвих колізіях.

      

Категорія: Події | Переглядів: 1216 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 19.04.2024, 10:14


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |