Головна » Події » «Літній читальний зал»
04.07.2013
«Літній читальний зал»
       Прийшло літо, пора канікул, відпусток, відпочинку. Завітайте в бібліотеку, де можна взяти і прочитати книгу чи журнал, відпочити, зустрітися з цікавими людьми, поспілкуватися з своїми однодумцями, задовільнити різноманітні пізнавальні інтереси в «Літньому читальному залі».

Галарейно – виставкова діяльність під час літніх канікул одна із пріоритетних форм наочної популяризації літератури в роботі «Літнього читального залу».


До уваги користувачів презентовано виставку – настрій «Літо кличе!», виставку – відпочинок «Літо з книгою», виставку – панораму «Незнайомка: жіноча доля жіночої прози в Україні», книжкову виставку «День молоді, краси та любові». До бібліотечних виставок, упродовж дії проекту «Літній читальний зал», проведено багато різноманітних заходів. Враховуючи бліц - опитування читачів, завідувачка абонементу Іванова Н.В. провела огляд-рейтинг читацьких вподобань «ВООК – симпатія». Завершився захід обміном думками щодо смаків і вподобань молоді та стилю написання творів молодими українськими авторами. Слід відзначити, що пріоритетна роль у симпатіях молодих користувачів належить саме сучасній українській книзі.

Бібліотекар читального залу Мельник В.В. провела з юними шанувальниками книги, бібліовікторину «Все про бібліотеку та книгу». Молодь продемонструвала свої знання про історію писемності, книги і книговидання.

Завідуюча інформаційно-бібліографічним відділом Оксана Шинкаренко для користувачів провела ряд цікавих бліц – екскурсій на тему: «Бібліографія – чарівна книжка пізнання». Читачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з ДБА бібліотеки, розширити свої знання про енциклопедії, словники, довідники, оволодіти навичками користування каталогами, картотеками, довідковою літературою.


Знання здобутті в книгозбірні  стануть ключем, який відкриває доступ в інформаційне поле університетів, інститутів, академій.

Також працівниками читального залу бібліотеки проведено презентацію молодіжної періодики: «Крута тусовка», бліц – екскурсію «Бібліотека відкрита для кожної людини», інформаційно – пізнавальний марафон «Щойно з друку» та бібліоподорож «Мандрівка вулицями рідного міста».

Креативним елементом роботи «Літнього читального залу» стало спілкування з молоддю на відкритому майданчику біля бібліотеки.

На протязі літніх канікул двері обласної бібліотеки для юнацтва відкриті для читачів. У нас цікаво, обіцяємо позитивні емоції.

Завітайте до бібліотеки, книжковий світ чекає на Вас.

Категорія: Події | Переглядів: 1455 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Четвер, 28.03.2024, 21:59


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |