Головна » Події » Майстер-класи "Бібліотечний драйв"
13.06.2014
Майстер-класи "Бібліотечний драйв"

Літо – найулюбленіша та найбільш очікувана пора для всіх. Бібліотечні працівники обласної бібліотеки для юнацтва пропонують не чекати дива, а створити його власноруч. Адже, для цього потрібно лише бажання, фантазія та гарний настрій.

В рамках реалізації проекту «Літній читальний зал» за участі пришкільних таборів відбувся цикл майстер-класів «Бібліотечний драйв», на яких учні навчилися створювати цікаві та оригінальні речі власними руками.

6 червня учні молодших класів спеціалізованої школи № 5 із захопленням вчилися виготовляти барвисті книжкові закладки у вигляді веселих звірят та фігурок під керівництвом бібліотекаря читальної зали Людмили Ковальчук. Адже, закладка, як елемент книги, використовується з давніх давен, разом із книгою пройшла довгий шлях удосконалення, змінюючи форму, матеріали і вигляд. Учні дізналися, як бережно ставитись до книги використовуючи закладки та цікаво провели час в бібліотеці.

10 червня учні 6-Б класу СШ № 5 взяли участь у майстер-класі по розфарбовуванню річкового каміння. Вони із задоволенням вигадували власні образи для малювання на камінцях, виконані різною технікою та в різноманітних стилях, відкриваючи яскравий та потужний світ фарб. Треба лише побачити приховані можливості природного матеріалу, надати потрібної форми, трохи під коректувати колір і вже готовий шедевр прикрасить вашу оселю.

11 червня бібліограф інформаційно-бібліографічного відділу  Валентина Мельник показала, як декупаж здатний подарувати нове життя різним предметам – пляшкам, дерев’яним дощечкам, і внесе цікаві штрихи в інтер’єр вашого будинку, додаючи йому оригінальності та вишуканості. Учні 8 класу обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей з сільської місцевості мали змогу власноруч виготовити декупажне диво на пляшці.

12 червня учні СШ № 3 створювали сімейні веселі календарики під керівництвом журналістки ОТБ «Галичина» Галини Філіпової. На яких вони можуть занотувати різноманітні важливі події з їхнього життя. Прості, веселі, барвисті – календарики стануть окрасою в їхній родині.

Сприяючи творчості читачів, бібліотека,  як центр інтелектуального дозвілля юнаків і дівчат, місце, де розкриваються таланти, спонукає молодь до участі в різних творчих акціях, адже без творчої діяльності не можливий гармонійний розвиток і формування особистості.

Категорія: Події | Переглядів: 1506 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 29.03.2024, 14:21


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |