Головна » Події » Майстер класи "Бібліотечний hand made"
16.06.2015
Майстер класи "Бібліотечний hand made"

«Неталановитих дітей не буває, просто треба розкрити їхні здібності!». Саме ці слова стали поштовхом до організації в стінах обласної бібліотеки для юнацтва низки творчих майстер-класів «Бібліотечний hand made», які відбулися з 2-го по 12-те червня в рамках бібліотечного проекту «Літній читальний зал - 2015».

Під керівництвом досвідчених майстринь Центру дитячої та юнацької творчості учні 4-х та 6-х класів спробували свої сили у виготовленні найрізноманітніших цікавинок. Важливо, що такі заняття з дітьми виховують в них старанність, охайність і, що найважливіше, творчі здібності і любов до світу.

Вироби з паперу є доступними для будь-якого віку та достатку, можна власними руками створювати чарівні речі, прості чи складні та дарувати цю казку іншим. Саме тому юнацтву дуже сподобались майстер-класи з 3D орігамі та кусудами – Ірини Дмитріюк та Галини Франчук. Ці види творчості прийшли до нас з Китаю та Японії, але стали надзвичайно популярними в цілому світі.

 

Ще одним екзотичним видом мистецтва зі Сходу стало виготовлення штучних квітів з тканини - канзаші. За допомогою цієї техніки чудово творяться квіти традиційного українського віночка – мак, ромашка, калина. Наставницею цієї творчої зустрічі стала майстриня Ольга Корольова.

 

Давнім та знаним в Україні є мистецтво ліпки з глини. Цей матеріал є доступний, пластичний та дає широкі можливості для творчості, сприяє виробленню у дітей дрібної моторики. Разом з Іванною Перекліт школярі виготовляли свої перші фігурки з глин – співочих пташок. Звичайно, всі приклали якомога більше зусиль, тому і результат вийшов чудовий – хороший настрій та трохи грязні рученята.

 

Цікаві майстер-класи по виготовленню прикраси для дому «Сонечко» та розфарбовуванню річкових камінців підготували і бібліотекарі - Людмила Ковальчук та Валентина Вережак.

  

Годі  вигадувати причини невмотивованості та байдужості сучасних підлітків, краще почнімо разом шукати шляхи для розвитку їх талантів.

Обласна бібліотека для юнацтва дякує всім хто брав участь в організації та проведенні майстер-класів в рамках проекту «Літній читальний зал - 2015».

Категорія: Події | Переглядів: 923 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 26.04.2024, 14:19


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |