Головна » Події » Молодіжна шоу-програма до дня святого Валентина "Любов'ю зріднені серця"
14.02.2012
Молодіжна шоу-програма до дня святого Валентина "Любов'ю зріднені серця"
  Кохання... дивно, як малесеньке слово може містити у собі  такий глибокий зміст.  Різні віки, різні мови... все різне. Єдине – кохання. Кохання – вогонь і лід, поезія і проза, воно як пісня, без кінця та краю, що лине над безкрайніми степами: як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас. Кохання – все, що було і  буде. Воно зігріватиме Вас у свята й будні.

   Саме 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо це надзвичайний день – День Святого Валентина – Всесвітній день закоханих.


Осторонь цього дня не залишилась і обласна бібліотеки для юнацтва, адже працівники читальної зали підготували та провели молодіжне пізнавально-розважальне шоу «Любов’ю зріднені серця». Гостями свята стали постійні відвідувачі бібліотеки учні 8-х класів Івано-Франківської ЗОШ № 7.


  Юнаки та дівчата мали змогу дізнатись історію походження Дня Святого Валентина, коли і звідки свято до нас прийшло, хто такий святий Валентин, якого ми вважаємо покровителем всіх закоханих, як святкують цей день в інших країнах світу, та що є головними атрибутами Дня закоханих. Всі гуртом пригадували та намагались поєднати найвідоміші закохані пари світу, такі як Ромео та Джульєтта, Трістан та Ізольда, Орфей та Еврідіка, Кай та Герда та багато інших.


   З великою  зацікавленістю та захопленням учні приймали участь в найрізноманітніших конкурсах «З’єднай сердечко», «Кіт в мішку», «Відгадай предмет на осліп» та інтелектуальній грі «Питання на засипку». Надзвичайно цікавою була гра «Зрозумій мене без слів», де учасники тільки за допомогою жестів, рухів, міміки, емоцій намагались запросити свого друга чи подругу на певний захід – дискотеку, оперу, балет, зоопарк. Перевтілюючись в різноманітних героїв, молодь мала змогу проявити свої акторські здібності, взявши участь в експромт-театрі «Валентин та Валентинка».


   Святкове дійство не залишило нікого байдужим, а залишило  в серцях учасників часточку любові та тепла, що зігріватиме під час холодної зими.


Категорія: Події | Переглядів: 2373 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 19.04.2024, 21:50


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |