Головна » Події » Обласний семінар-практикум для бібліотечних працівників
17.05.2012
Обласний семінар-практикум для бібліотечних працівників

16 травня на базі обласної бібліотеки для юнацтва відбувся обласний семінар-практикум для бібліотечних працівників, що працюють з юнацтвом «Бібліотека та молодь в єдиному культурно-інформаційному просторі регіону».

Семінар відкрили Володимир Федорак, начальник управління культури облдержадміністрації, Георгій Саприкін, кандидат педагогічних наук, доцент, директор ДЗ «Державна бібліотека України для юнацтва» та Світлана Шаган, директор обласної бібліотеки для юнацтва.

Георгій Саприкін висвітлив тему: «Сучасна бібліотека для юнацтва: нові приорітети (зарубіжний досвід)». Бібліотечні працівники області отримали фахові консультації  заступника директора з наукової роботи ДЗ «ДБУ для юнацтва” Тетяни Сопової «Бібліотеки України для юнацтва: експерименти, новації, овації» та провідного методиста науково-методичного відділу обласної бібліотеки для юнацтва Світлани Когут «Методичний супровід діяльності бібліотек, що працюють з юнацтвом».

              


Завідувач відділом абонементу обласної бібліотеки для юнацтва Наталія Іванова ознайомила учасників семінару з новими поступленнями книг до бібліотеки «Домінанта успіху – якісне формування фонду».

В рамках проведення семінару відбулася творча зустріч із лауреатами премій ім. В.Стефаника та І.Франка в галузі літератури.

              

Ярослав Ткачівський – поет і прозаїк, лауреат чисельних літературних премій, цьогорічний лауреат обласної премії ім. В.Стефаника в галузі літератури за прозові твори «Неділя всепрощення», «Пісня на порозі раю», «До моря їхали…», депутат обласної ради, вдруге обраний відповідальним секретарем Івано-Франківської обласної організації Національної спілки письменників України

              

Любов Загоровська – поетеса, журналістка, автор пісенних текстів. За збірку поезії «Назустріч вітру» Л. Загоровська отримала премію ім. І.Франка. Це – перша книга авторки, у якій щемна і неймовірно ніжна лірика переплітаються із філософсько-медитативною поезією.


Іван Бондарев – цьогорічний лауреат міської премії ім. І.Франка в галузі журналістики за цикл статей на військово-патріотичну тематику, капітан Збройних Сил України, член Національної спілки краєзнавців України, член національно-краєзнавчого об’єднання «Моє місто», співавтор радіопередачі на ТРК «Вежа» - «Таємниці старого міста» та незмінний ведучий рубрики «Легенди старого Станиславова» у газеті «Репортер».

                    

Ольга Деркачова – автор книг прози «Синдром підсніжника» та «За лондонським часом», лауреат літературної премії ім. І.Франка 2007 року, член Національної спілки письменників України, оригінальний літературознавець та не менш оригінальний прозаїк.

                                            

                Перед учасниками виступила юна співачка Аліна Качур.

Учасники семінару-практикуму поповнили багаж своїх знань новими ідеями і отримали практичні навички.

Бібліотечні працівники вболівають за професію, за бібліотечну галузь в цілому, небайдужі до іміджу бібліотеки в суспільстві, мають бажання до професійного зростання та самовдосконалення.

                 

Категорія: Події | Переглядів: 1881 | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/3
Четвер, 25.04.2024, 00:39


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |