Головна » Події

В рамках засідання клубу  «Творимо милосердя разом в співпраці з міським центром зайнятості пройшов семінар "Здоров’я запорука добробуту і щасливого життя". Гості заходу отримали цікаву інформацію про вплив алкоголю на здоров’я та психічний стан людини. Спільно з представником міського центру зайнятості Інною Клімовою обговорили фактори, що сприяють виникненню та поширенню алкоголізму в середовищі тимчасово безробітніх людей, психологічні та соціальні наслідки цього явища для кожної людини, сім’ї, соціуму. Марія Чорнописька – лікар-нарколог обласного наркологічного диспансеру підготувала медіа-презентацію про вплив шкідливих звичок на життя та формування особистості людини в різному віці. Всі бажаючі ознайомилися з матеріалами бібліотечної виставки «Бути здоровим – це модно».

Категорія: Події | Переглядів: 786 | Дата: 22.01.2016

Сійся, родися, жито, пшениця,

всяка пашниця,

На щастя, на здоров’я та на

Новий рік!

14 січня в Україні святкують «другий празник» різдвяного циклу – Старий Новий рік, або Василія Великого – покровителя хліборобства. У цей день засівають на нове життя, на довгий вік, на добро, щастя й здоров’я. Зерно – це те, що здатне прорости, зародити, переборовши смерть, воскреснути, воно символізує життя.

14 січня в обласну бібліотеку для юнацтва завітав дитячий колектив засівальників. Багато хороших і щирих віншувань прозвучало з уст дітей. Вони привітали присутніх з народженням Сина Божого, а Маланка вітала зі Старим Новим Роком.

Засівальники засіяли присутніх пшеницею, житом, а працівники обласної бібліотеки обдарували їх ласощами, яблуками.

Категорія: Події | Переглядів: 595 | Дата: 16.01.2016

Вступаючи в Новий рік, ми маємо освятитися  найкращими почуттями, осягну багатовіковий досвід і традиції духовної та матеріальної культури українського народу.

З нагоди Новорічних та Різдвяних  свят, обласна бібліотека для юнацтва презентує розгорнуту народознавчу виставку «Новорічно-різдвяна магія» - цикл зимових свят.

Категорія: Події | Переглядів: 647 | Дата: 26.12.2015

Члени молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом» започаткували нову форму роботи – зустрічі з відомими особистостями нашої області «Долею подаровані зустрічі».

23 грудня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася перша зустріч із Дмитром Васильовичем Захаруком.

Дмитро Васильович – народний депутат України першого демократичного скликання, депутат Івано-Франківської обласної ради першого демократичного скликання, учитель, журналіст, політик, громадський діяч. Він став одним із зачинателів Товариства української мови, Народного руху України, ініціатор і творець просвітянської програми «Нова українська родина».

 

Категорія: Події | Переглядів: 715 | Дата: 24.12.2015

Застерегти молодь від необдуманих вчинків, які в подальшому житті можуть спричинити негативні наслідки, стало метою засідання клубу молодої сім’ї «Щаслива сім’я» (керівник Марія Калинюк) на тему «Гармонія відносин: перехрестя думок». Зустріч проходила в бібліотеці ВПУ № 13 разом із студентами групи КОП – 14/3 за сприяння бібліотекаря Підскальної Галини Ільківни та психолога Олійник Лілії Петрівни працівників  данного закладу.

Категорія: Події | Переглядів: 890 | Дата: 23.12.2015

Івано-Франківська обласна громадська організація «Тризуб» зібрала сім’ї переселенців, що стали жителями Івано-Франківська в обласній бібліотеці для юнацтва.

Категорія: Події | Переглядів: 617 | Дата: 22.12.2015

В природничо-математичному ліцеї пройшов літературний екскурс «Перший доктор Галицької землі», присвячений 565 річниці від дня народження вченого астронома Юрія Котермака  – Дрогобича.

Юрій Котермак народився 1450 року в сім’ї ремісника – солевара. Рано залишився сиротою. Початкову освіту здобував у дяка,  де навчився писати і читати, та кафедральній школі у Львові. Освіту продовжив у Кракові в Ягеллонському університеті, де студіював філософію, астрономію, математику, риторику та інші науки. Юрій успішно складає екзамени, йому присуджують звання магістра.

Категорія: Події | Переглядів: 544 | Дата: 21.12.2015

10 грудня відзначають Міжнародний день прав людини. Це свято було засноване 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. В Україні Тиждень права є чи не найбільшим правовим заходом. Протягом цих днів проводиться низка соціально-значимих заходів спрямованих на підняття рівня правової культури, поваги до найвищих цінностей, які охороняються правом.

Категорія: Події | Переглядів: 640 | Дата: 16.12.2015

Вихованці 10 класу обласного ліцею – інтернату для обдарованих дітей стали учасниками бібліографічного марафону «Інформаційне сафарі для досвідчених мисливців», який відбувся в обласній бібліотеці для юнацтва.

Завідувач інформаційно-бібліографічним відділом обласної бібліотеки для юнацтва  Оксана Шинкаренко ознайомила присутніх з ДБА (довідково – бібліографічним апаратом) бібліотеки.

Розповіла, який каталог найпростіший в користуванні, до якого каталогу треба звертатися, коли потрібна література з певної теми, і яким «ключем» потрібно скористатися.

Звернула увагу присутніх і на виставку – бібліогід «Бібліографія – ключ до знань».

Категорія: Події | Переглядів: 683 | Дата: 14.12.2015

Вже традиційно в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася лабораторія творчої майстерності обдарованої молоді «Перші кроки до успіху».

Мета заходу: розкриття та розвиток творчого потенціалу талановитої молоді та юнацтва засобами бібліотечного впливу; надати можливість проявити свій талант, відчути перспективи успіху й повірити у свої можливості.

Гостями лабораторії творчої майстерності обдарованої молоді «Перші кроки до успіху» була творча молодь області

Категорія: Події | Переглядів: 835 | Дата: 11.12.2015

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 77 78 »
Четвер, 28.03.2024, 22:49


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz | Нові кінофільми та фільми онлайн