Головна » Події » Презентація книги Ліліани Лавренюк «Моя перша вервиця».
23.02.2016
Презентація книги Ліліани Лавренюк «Моя перша вервиця».

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання молодіжного клубу духовного спілкування під назвою «Вервиця світлих таїнств» -  презентація книги Ліліани Лавренюк «Моя перша вервиця», з нагоди відзначення Ювілейного року Божого Милосердя.

На зустріч із учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 завітав духівник благодійної місії «Апостол», засновник християнського журналу «Слово» о. Роман Терлецький, який розповів молоді про Ювілейний рік Божого Милосердя, наголошуючи, що Милосердя Бога це його відповідальність за нас, він прагне нашого блага і хоче бачити нас щасливими, сповненими радості і миру, так як батько хоче бачити щасливими своїх дітей. Отець поглибив знання присутніх про молитву, види молитв, ознайомив з умовами доброї молитви. 

Завідуюча відділом дитячої книги, коректор у видавництві «Апостол», журналіст журналу «Слово», учитель української мови і літератури НВК ЗШЛ № 23 ПНУ ім. В. Стефаника, авторка книги «Моя перша вервиця» розповіла, що саме через молитву ми осягаємо Бога. Вервиця – одна з наймогутніших і найефективніших способів молитви, а особливо коли моляться на вервиці діти.

 Окрасою презентації став виступ вокально-інструментального ансамблю духовної музики «Аве Марія» церкви Царя  Христа монастиря о. Василіян (керівник Любов Литвинчук), який виконав для присутніх музичні твори на християнську тематику. 

  

До уваги користувачів обласної бібліотеки для юнацтва , в читальній залі презентовано бібліотечну виставку «Ти творець власної духовної краси», присвячену Ювілейному року Божого Милосердя.  Книги та статті з періодичних видань, які представлені на виставці висвітлюють значення року Божого Милосердя для України і світу, ознайомлюють з найвідомішими та найшановнішими особистостями, які стали для всього світу взірцями милосердя.

Модератор зустрічі – бібліотекар читальної зали, керівник молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця» Тамара Цісельська провела для молоді вікторину по духовності. Найактивніші учасники отримали в подарунок від Ліліани Лавренюк її книгу «Моя перша вервиця». Завершився захід спільною молитвою за мир на Україні. 

    

Категорія: Події | Переглядів: 800 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Вівторок, 16.04.2024, 08:53


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |