Головна » Події » Презентація книги Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнання».
23.10.2015
Презентація книги Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнання».

21 жовтня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася презентація книги Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнання». Автор є знаною людиною на Івано-Франківщині, поет (за збірку «Бентежні видива» став лауреатом обласної літературної премії ім. В. Стефаника), літературознавець, журналіст, засновник мережі книгарень духовної літератури «Назарет», активний громадський діяч. Пан Любомир частий гість бібліотеки, він тісно співпрацює з молодіжним клубом духовного спілкування «Вервиця», проводить зустрічі з молоддю, ділиться своїм досвідом та баченням світу. За словами пана Стринаглюка: «Мене переймають цінності, які мають бути недоторканими для людини. Відчуваю моральний обов’язок на це відреагувати». 

В книзі «Знаки часу. Розпізнання» Любомир Стринаглюк проявив себе як публіцист, дослідник, пошуковець. В своїй роботі автор розповідає, в формі невеликих ессе, про чисельні знаки, символи, речі, якими ми оточуємо себе в побуті не задумуючись про їх першоджерело, чи є вони такими безпечними для нас та наших близьких. Інколи ми неусвідомлено покладаємо більше надії на статуетки, ниточки, прикраси, ніж на молитву і Віру. Саме цим важливим темам і була присвячена розмова з Любомиром Стринаглюком, надзвичайно інформаційно насичена життєвими порадами та історіями. Автор не приховує, що продовжує роботу над наступною книгою цієї тематики. 

Модератор зустрічі Людмила Ковальчук - завідувачка читальним залом, представила книжкову виставку «Мандрівник у підсвідоме Любомир Стринаглюк», де можна ознайомитися із творчістю поета, з його чисельними публікаціями в пресі, інтерв’ю.

 

Вітальне слово прозвучало від Мирослави Корнелюк – заступника начальника управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Після офіційної частини всі учасники спілкувалися з гостем, відбулася автографсесія. 

Категорія: Події | Переглядів: 940 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 19.04.2024, 08:40


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |