Головна » Події » Презентація книги о. Порфирія ЧСВВ «Слава Богу За Все».
26.11.2016
Презентація книги о. Порфирія ЧСВВ «Слава Богу За Все».

Свята Земля – це свого

роду книга, яку потрібно

вміти читати і розуміти,

і треба знати не тільки

її літери, але бачити

за ними слова і розуміти

їхнє значення.

Свята Земля завжди істинна,

вона і життєва, і сучасна,

і таємнича, і символічна…

                         Сергій Баландін

         В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося чергове засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця»: презентація книги о. Порфирія ЧСВВ «Слава Богу За Все».

Для кожного християнина вічним і неперевершиним ідеалом є образ Ісуса Христа, Сина Божого, який зійшов із небес і життя своє віддав з великої любові до нас, грішних, задля спасіння душ наших. Життя Ісуса Христа проходило в таких містах країн як Ізраїль, Палестина, ці міста називають Святою Землею. Це серце нашої глибокої віри, наше духовне коріння, місце, яке можна назвати найбільшим свідком Божого милосердя.

 

О. Порфирій ознайомив старшокласників Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості з книгою «Слава Богу За Все». В її основу лягли спогади про паломництво до Святої Землі впродовж десяти років. Отець наголосив, що ідучи дорогами цієї Землі, хотілося, щоб багато людей могло побачити і відчути її так, як він її бачив, ідучи по ній пішки і зустрічаючись з її мешканцями. Хоч географічно Свята Земля невелика, але духом вона безмежна. Книга написана для того, щоб святі місця наблизити до людей і щоб вони краще їх зрозуміли. Присутні здійснили віртуальне паломництво до Святої Землі за допомогою фотографій з прощ о. Порфирія, пройшли стежками життя Ісуса Христа, Святої Родини, Пречистої Діви, святих апостолів.

 Окрасою зустрічі стали музичні твори подаровані присутнім вихованками дитячої музичної школи № 1 ім. М. Лисенка Софією Рудик «Мати Божа», Романією Микитчук «Молитовні роздуми» та ученицями обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості «Люблю тебе всім серцем Боже».

Керівник молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця», бібліотекар читального залу Тамара Цісельська презентувала молоді книжкову виставку «Свята Земля: дорогами Ісуса Христа». Статті із книг та періодичних видань представлені на виставці  детальніше ознайомлюють із Батьківщиною земного життя Ісуса Христа – Ізраїлем та Палестиною, допомагають глибше відкрити образ Спасителя. Пізнати Його Слово, наповнюють душу Божою Правдою. Присутні взяли участь у духовній вправі «Стежками Божої любові».

На завершення заходу о. Порфирій подарував молоді на згадку про зустріч свої книги «40 днів стежками Святої Землі», «Пустеля Негев». 

Категорія: Події | Переглядів: 1134 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 26.04.2024, 00:46


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |