Головна » Події » «Ризикована насолода читання»
22.02.2019
«Ризикована насолода читання»

В Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась зустріч з відомими письменниками Прикарпаття та Тернопільщини «Ризикована насолода читання».

Свій новий детектив «Пернач полковника Вухналя» презентував прикарпатський письменник Борис Крамер, а автор з м. Кременець Віктор Янкевич привіз на розсуд читачів новий детективний роман «Копія».

За псевдонімом Борис Крамер, відомий на Прикарпатті письменник, журналіст та політичний діяч, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України Василь Добрянський. «Крамер» – це анаграма прізвища Ремарк, адже на думку автора, прізвище Добрянський до детективів, де розслідування, кров і вбивства, не пасує. Тому виникла ідея псевдоніму.

Новий роман «Пернач полковника Вухналя» Бориса Крамера веде читача через довгу інтригу, яка сягає аж Конотопської битви Івана Виговського з московітами. Захопливий сюжет, минуле крізь призму сучасної кримінальної історії, убивства, інтриги, заздрість, жага до грошей, кохання, історичний раритет і несподівана розв’язка. Відірватися від детективу не можна до останньої сторінки. Недарма ж він відзначений Дипломом міжнародного конкурсу «Коронація слова-2018».

На думку автора, в детективі мають бути і психологічні аспекти, поєднуватися різні жанри, щоб книга була цікавою і смачною. Також письменник додає, що твір має нагороду від UA: Радіо Культура і його інсценівка вже звучить на наших хвилях у програмі «Радіодетектив».

Віктор Янкевич молодий письменник з Тернопільщини, автор соціального детективу «Тенета» та детективного роману «Копія». Він працює в жанрі детективної прози, свої перші твори опублікував в літературно-мистецьких журналах України. Сюжети його книг динамічні та захоплюючі.

Детектив соціального характеру «Тенета», написаний на основі реальних подій, розповідає про безпеку та небезпеку соціальних мереж і вічну проблему непорозумінь між поколіннями. У книзі, автор із допомогою сюжетних ліній та героїв твору якраз і підкреслив, що такими проблемами нехтувати не можна і своїм життям завжди потрібно дорожити. Роман «Копія» присвячений проблемам взаємовідносин батьків і дітей, кохання, невідкупних гріхів та спокути.

Письменник розповів про працю над творами, зокрема, про те, як шукає сюжети для своїх книг та про свої творчі плани на майбутнє.

Музичним дарунком для гостей заходу та авторів книг стали мелодійні українські пісні, що прозвучали у виконанні тріо бандуристок «Зорецвіт» Муніципальної капели бандуристів у складі Юлії Пасічник, Ірини Князєвої, Уляни Сахлиці (керівник Ірина Князєва).

  

  

Категорія: Події | Переглядів: 426 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 25.04.2024, 07:25


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |