Головна » Події » В рамках Тижня юного патріота «Хай в серці кожної людини, живе любов до України»
18.10.2017
В рамках Тижня юного патріота «Хай в серці кожної людини, живе любов до України»

В рамках Тижня юного патріота «Хай в серці кожної людини, живе любов до України», в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч – діалог з воїнами АТО «Їх подвиги творять історію України», за сприяння благодійного фонду "ІНТЕГРО" (директор Наталія Чаплинська). Ніщо так не обєднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Сьогодні на Сході України тривають військові дії, там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави обєднався. На полі битви захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя захищають неньку Україну. Саме з такими людьми, які носять горде ім’я Українець і познайомилися учні 11-Б, 11-І, 11-П, 11-Ф класів і вихователі Івано-Франківського академічного ліцею – інтернату обласної ради. Це Люди з великої літери, це герої наших днів, які захищали та захищають наш мирний сон – воїни світла,воїни добра: учасник АТО, позовний « Пожарник», боєць батальйону імені генерала Кульчицького – Андрій Третяк; госпітальєр, капелан – Сергій Мороз; госпітальєр, учасник групи «Коралі» Мишко Адамчак.

Гості розповіли старшокласникам про жорстокі будні війни, про роботу медиків в зоні АТО, про те, що бойові дії на Сході згуртували наш народ, поєднали його навколо однієї мети – захисту миру, спокою, добра, а також суверенітету та цілісності нашої України.

Андрій Третяк презентував молоді свою поезію, Мишко Адамчак зачарував мовою сопілки. Вихованці центру дитячої та юнацької творчості, учасники літературно – драматичного гуртка «Істина» презентували для гостей літературно – музичну композицію присвячену «Воїнам світла, добра і невичерпної любові до України», танцювальний колектив «Дзиґа», подарував приємні миті танцю.

Учні 11-П класу виконали для присутніх пісні: «Боже я молюсь за Україну», «А я живий».

Із словами подяки героям виступила учениця 11-П класу Руслана Прокопів. На завершення заходу прозвучала поезія «Війна» у виконанні Руслани.

До уваги присутніх бібліотекар читального залу обласної бібліотеки для юнацтва Тамара Цісельська презентувала серію книжкових виставок приурочених до Тижня юного патріота: «Моя Україна – колиска козацької долі», «Їм у віках судилося безсмертя», «Рівнятись на героїв», які висвітлюють визвольний шлях української нації з давніх часів до сьогодення.

Ми – українці – миролюбний народ і завжди прагнемо спокою та щастя. Молоде покоління має знати історію держави і бути вдячним нашим захисникам за те, що вони бережуть мир і спокій у державі.

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 506 | Додав: bibl | Рейтинг: 0.0/0
Середа, 24.04.2024, 11:31


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |