Головна » Події » «Великодній дзвін»
11.04.2018
«Великодній дзвін»

Великдень – одне з найвеличніших та радісних свят християнського світу. Свято дає надію та віру у те, що велика Любов та Ласка Господа нашого дозволить подолати Смерть і дарувати нам прощення та небесне життя після земного.

Обласна бібліотека для юнацтва взяла участь у театралізованому великодньому дійстві «Великодній дзвін», що підготував Івано-Франківський міський центр дитячої та юнацької творчості. З вітальним словом до мешканців та гостей міста звернулась бібліотекар читального залу Людмила Ковальчук та представила до уваги великодню книжкову виставку «Благословення сходить із небес». Матеріали виставки складають чисельні монографії та статті в українській періодиці присвячені Великодню , Великому посту, підготування до свят, на сторінках журналів «Слово» та «Кана» настанови про духовне значення Великих Таїнств -Причастя та Сповіді, які готують наш дух та тіло до світлого Божого Воскресіння. Книги та журнали - «Українська родина», «Дім та сім´я» розповідають про ті давні традиції та звичаї, які супроводжують свято : символіку писанки, випікання паски та калачів, збирання великоднього кошика, спільні сімейні відвідини церкви та спільні молитви за померлих на кладовищах. Все це - складає важливу частину нашого культурного та духовного спадку , який старше покоління своїм прикладом вводить в життя молоді. На третій день Паски біля обласної бібліотеки для юнацтва зібралися вихованці Івано-Франківського МЦЮДТ, щоб подарувати івано-франківцям радісний, святковий настрій. Учні театральних, драматичних, танцювальних гуртків та колективів підготували яскраві номери з гаївками, великодніми привітаннями і танцювальними постановками. А також, підготували виставку виробів створених умілими рученятами гуртківців декоративно-прикладного мистецтва та їх наставників.

Вітаємо всіх українців з Великодніми святами, відкриймо серця для Божої любові, для своїх рідних та близьких, допомагаймо тим хто потребує цього, читаймо Слово Боже.

  

  

   

Категорія: Події | Переглядів: 497 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Четвер, 28.03.2024, 19:43


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |