Головна » Події » Відкриття екологічного тижня "Молодь і довкілля". Зустріч за круглим столом "Наше місто просить допомоги"
24.04.2012
Відкриття екологічного тижня "Молодь і довкілля". Зустріч за круглим столом "Наше місто просить допомоги"

23 квітня 2012 року в обласній бібліотеці для юнацтва відбулося відкриття екологічного тижня "Молодь і довкілля". Розпочався тиждень зустріччю за круглим столом «Наше місто просить допомоги». У зустрічі за круглим столом брали участь: Ольга Біленька, представник державної екологічної інспекції в області, Олександр Аронец, виконавчий директор молодіжного громадського центру «Еталон», Володимир Містерман, представник Бюро з питань екології української греко-католицької церкви та старшокласники ЗОШ № 5.

Ольга Біленька розповіла про завдання та діяльність екологічної інспекції в області, екологічні проблеми нашого міста та області, закликала бути не байдужими до довкілля, адже кожен з нас впливає на його стан своїм повсякденним життям.

              

Олександр Аронец презентував проект «Екологізація енергетики» про екологічні проблеми ядерної, гідро та теплоенергетики, яку шкоду вони завдають навколишньому середовищу та які є альтернативні джерела енергії.

             

Володимир Містерман закликав до відповідальності за створений Богом світ, усвідомити необхідність бережливого ставлення до природного довкілля, як кожна людина може знизити рівень негативного впливу своєю повсякденною діяльністю на навколишнє середовище.

              


До екологічного тижня «Молодь і довкілля» в обласній бібліотеці для юнацтва підготовлено: бібліотечну виставку-люстерко «Послухай музику землі», книжкову виставку «Книга. Природа. Екологія», бібліотечну виставку «Не летять на Прип’ять журавлі».

Є сподівання, що молодь зможе зупинити знищення природи, змінити екологічну ситуацію на краще, адже природа не любить байдужих, бездушних та бездумних користувачів.

Категорія: Події | Переглядів: 1605 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 28.03.2024, 16:56


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |