Головна » Події » Засідання круглого столу «В пам'ять Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО»
23.02.2018
Засідання круглого столу «В пам'ять Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО»

Зима 2014 року для українців стала періодом болісного прозріння , відкриття в собі чогось могутнього та щирого під назвою - Революція Гідності. Події Майдану вже зараз стають легендарними.

20-22 лютого ми вшановуємо пам'ять всіх тих хто не повернувся в свої сім´ї, а назавжди залишився на площі Києва захищаючи свободу вибору та власні переконання. Вихованці Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у засіданні круглого столу «В пам'ять Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО». Керівник гуртка художнього читання «Промінь» Світлана Галимар з своїми вихованцями підготувала авторську поезію , яка присвячена Героям Небесної Сотні та воїнам АТО, які сьогодні захищають наші кордони від ворогів. Гостями заходу стали молоді військові, які неодноразово були учасниками бойових дій на Сході України – Назар Кваснюк, Руслан Яцків, Андрій Попаца, Юрій Хвасковський. Саме для них лунали віршовані рядки у виконанні дітей та юних поетів Івано-Франківська, а також, невеликі подарунки та пам’ятки ,які виготовили діти своїми руками. Всім учасникам заходу було цікаво ознайомитись з бібліотечною виставкою «На варті наших душ - Небесна Сотня», яку підготувала та презентувала бібліотекар обласної бібліотеки для юнацтва Людмила Ковальчук. На виставці були представлені  прозові, віршовані збірки та монографії, які натхненні часом Майдану та Небесною Сотнею. Захисники ознайомили молодь з різними видами небезпечної зброї з якими мають справу, розказали про правила безпеки в буденному житті в поводженні з підозрілими предметами та поділились своїми історіями з життя. Наші сучасники гідно продовжують традицію лицарського служіння Батьківщині. Майдан об’єднав їх, зробив побратимами та «воїнами світла».

  

  

Категорія: Події | Переглядів: 476 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Середа, 24.04.2024, 09:07


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |