Головна » Засідання клубів » Тайм-діалог «Стаємо дорослими»
07.02.2013
Тайм-діалог «Стаємо дорослими»

         В обласній бібліотеці для юнацтва 06.02.2013 року відбулася зустріч «Стаємо дорослими», у рамках засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом».

         Мета зустрічі –  зробити бібліотеку ланкою довіри, психологічної підтримки, соціального порятунку, сприяти подоланню в свідомості підлітків помилкових поглядів і переконань, негативних звичок.

         Запрошені учні 7-10 класів ЗОШ № 3 взяли активну участь в обговоренні проблем які є актуальними протягом багатьох років: що робити, коли почуваєшся самотнім?, не знаходиш спільної мови з батьками?, як справити добре враження?, чи можливо у підлітковому віці по справжньому закохатися?

         Керівник молодіжного об’єднання Наталія Іванова, завідувачка абонементу провела конкурс мініатюр «Батьки не дозволяють», тестування учнів «Чи можеш ти стати справжнім другом?»

 

         Через вільне спілкування встановлюються рівноправні партнерські стосунки з читачами, створюється атмосфера комфорту, довіри, взаємоповага з підлітками, юнацтвом.

         Книжково-ілюстративна виставка «Ти хочеш бути дорослим», інформуватиме підлітків та юнацтво щодо особливостей їх життєдіяльності.

         Ми проводимо багато цікавих заходів, не тільки таких, що мають розважальний зміст, але й такі , що порушують насамперед важливі соціальні, моральні й етичні проблеми українського суспільства й молоді зокрема. Бібліотека працює  над тим, щоби зробити життя юнацтва, молоді кращим, насиченішим, а молодь впевненішою в завтрашній день.


Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1000 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 18.04.2024, 03:07


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |