Головна » Події » Читацький навігатор «Читай - і стань успішним»
10.07.2020
Читацький навігатор «Читай - і стань успішним»

Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» це унікальний проект, який сприяє дозвіллю батьків і дітей.Книги написані в захоплюючій і доступній формі, що робить процес читання не нудним. Серія розповідає історії людей які досягли небувалих успіхів у різних сферах життя та бізнесу. Знаєте, якою має бути цікава та пізнавальна  книжка для школярів? Відкрийте будь-яку біографію серії і прочитайте кілька абзаців. Якщо ви хочете допомогти дитині у пошуку себе – почитайте разом із нею книги цієї серії.

Сердюк, Марія

 Стів Джобс / Марія Сердюк. – К.: «Агенція «ІРІО», 2018.  – 144 с., іл. – (Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»).

Ця дивовижна історія про легендарну людину. Людина, яка подарувала людству комп’ютер з клавіатурою, техніку Apple, а також мультфільми студії Pixar. Книжка познайомить вас з видатною особистістю Стівом Джобсом, з його дитинством, дорослим життям і творчістю.

 

Потерянко, Юлія

Альберт Ейнштейн / Юлія Потерянко. - К.: «Агенція «ІРІО», 2017.  – 104 с.,іл. – (Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»).

Мабуть, у кожному класі знайдеться розумник, який, здається, знає все на світі. Про що не запитай у цієї дитини на все є відповідь. І нехай навіть, не повноцінна відповідь, то хоча б вдалий здогад. Найчастіше таку людину називають «ейнштейном». Що означає це слово? Звідкіля взагалі взялось це дивне прізвисько? Насправді, це прізвище чи не найрозумнішої людини у світі. Вченого, котрий, перевернув усі уявлення про влаштування світу, а також про людські можливості. Звали його - Альбертом Ейнштейном.

Костюченко, Ірина

Маргарет Тетчер / Ірина Костюченко. - К.: «Агенція «ІРІО», 2018.  – 176 с., іл. – (Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»).

 В цій книжці – повчальна історія про дівчинку з незаможної родини, яка проклала жінкам шлях у велику політику, розповідь про відому Маргарет Тетчер. З історії життя цієї неймовірної жінки можна дізнатися, що успіху може досягти кожен, хто його прагне, а сім'я та відносини – це найголовніше.

Опанасенко, Ольга

Нікола Тесла / Ольга Опанасенко. - К.: «Агенція «ІРІО», 2017.  – 112 с., іл. – (Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»).

Флуоресцентне світло, електричний годинник, двигун на сонячній енергії, радіо, передбачення електрокарів, інтернету та мобільного зв'язку – свого часу відкриття Ніколи Тесли називали магією. Книжка розповідає історію людини, яка доводить: нестандартне мислення може дати поштовх до справді грандіозних відкриттів.

Сердюк, Марія

Коко Шанель /  Марія Сердюк. - К.: «Агенція «ІРІО», 2018.  – 171 с., іл. – (Серія «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей»).

Книжка про відому дизайнерку, революціонерку в світі моди,  підприємницю. З цієї історії ви дізнаєтесь, чому Габрієль Бонер Шанель почали називати Коко, чому Коко обрала назву «Номер п’ять» для своїх знаменитих парфумів та яка подія стала приводом до створення маленької чорної сукні.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 364 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/1
П`ятниця, 29.03.2024, 06:50


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |