Головна » » Духовна світлиця «На крилах віри: з молитвою до Бога, з любов’ю до людей».
17.03.2017
Духовна світлиця «На крилах віри: з молитвою до Бога, з любов’ю до людей».

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося чергове засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця»: «На крилах віри: з молитвою до Бога, з любов’ю до людей» - духовна світлиця.

Дорога до Бога… Сплетена із любові і милосердя, із послуху і смирення, із терпіння і щирих молитв… Ми всі колись приходимо до Бога…

На зустріч із старшокласниками Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради завітали студенти V-курсу духовної семінарії ім. Священномученика Йосафата: Павло Іванець, Августин Тимчак, Андрій Стефанишин, які дали відповіді присутнім на такі питання: «Що таке піст? Чому потрібно постити? Як найліпше пережити час Великого посту? Від чого варто відмовитися? Як налаштувати себе до молитви? Що є корисним для душі, а що небажаним?».

Практичні поради, важливі настанови, теми для роздумів які висвітлювали семінаристи для молоді, сприятиме наповненню сердець і освяченню душ на дорозі до зустрічі з Воскреслим Христом.

Молитви і духовні розважання очистили душі і серця старшокласників, заставили задуматися над своїм життям, над духовними подвигами у часі Великого посту.

До уваги присутніх бібліотекар читального залу, керівник молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця» Тамара Цісельська презентувала бібліотечну виставку «Духовна скарбниця наших сердець», статті із книжок та періодичних видань якої стануть маленькою сходинкою, ступивши на яку, ми опинимося на крок ближче до Воскреслого Христа.

    

Переглядів: 723 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 28.03.2024, 19:44


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |