Головна » Архів матеріалів

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося  засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця»: «Ісус Христос – шлях до спасіння» - Хресна дорога.

Підходить до кінця час Великого посту, час переосмислення свого життя, час віднови… Ми стоїмо на порозі Великодня. Останні дні приготування у часі страсного тижня, приготування своєї душі до зустрічі із Воскреслим Ісусом Христом.

Категорія: Події | Переглядів: 735 | Дата: 13.04.2017

Громадська організація «Вікімедіа Україна» проводить українську частину міжнародного конкурсу «Вікі любить пам’ятки».

Інформація про конкурс за посиланням http://wikilovesmonuments.org.ua/info/

Категорія: Події | Переглядів: 616 | Дата: 06.04.2017

28 березня в обласній бібліотеці для юнацтва завершився Всеукраїнський тиждень юнацької книги. Останній день тижня був присвячений сучасній українській літературі «Нові книги – нового століття» - бібліодайвінг - «занурення» у творчість сучасних письменників.

Пожвавлення літературного процесу в нашій країні сприяло формуванню потужної та цікавої сучасної української літератури, яка може задовільнити читацькі смаки будь-якої аудиторії. Інформацію про цікаві літературні твори читачі шукають по крихтах в Інтернеті. Краще зорієнтуватись у сучасних тенденціях української літератури, познайомитись із найбільш яскравими, але інколи маловідомими авторами – це було метою заходу.

Категорія: Події | Переглядів: 829 | Дата: 30.03.2017

5-7 травня в Івано-Франківську відбудеться Міжнародний мистецький фестиваль країн Карпатського регіону «Carpathian Space».

Категорія: Події | Переглядів: 645 | Дата: 30.03.2017

Івано-Франківськ в сучасному своєму вимірі є місто – динамічне, креативне, мистецько-літературне. Не в останню чергу завдяки великій кількості молоді, що з´їжджається в місто з різних куточків Прикарпаття, і не тільки. Молоді ентузіасти шукають нові ідеї: діляться своєю творчістю на клубних засіданнях та фейсбучних посиденьках, організовують фестивалі, привчають до книги наймолодших читачів, шукають однодумців у колі своїх захоплень. Обласна бібліотека для юнацтва рада стати платформою для презентації таких молодіжних ініціатив для юнацтва.

Категорія: Події | Переглядів: 793 | Дата: 28.03.2017

Бібліотека – це світ відкриттів, світ творчості, де формується читач творець, тому вся робота бібліотеки спрямована на всебічний розвиток, духовне становлення особистості. За словами В. Сухомлинського «духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі казок, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка».

Перший весняний місяць березень особливий для молодих користувачів обласної бібліотеки для юнацтва. В останні дні березня ми святкуємо Всеукраїнський тиждень юнацької книги «Книжкова весна на Прикарпатті».

Книга – це мудрість поколінь минулих.

Книга – це друг і порадник сьогодні.

Вона зберігає у собі красу рідного слова, чарівність мови.

Категорія: Події | Переглядів: 720 | Дата: 27.03.2017

Поезія – це завжди неповторність, вона творить з нами дива. Завжди бентежить та захоплює чарівність поетичного слова. Коли торкаєшся струн поезії, зайвий раз переконуєшся, що таємницю творчої миті збагнути просто неможливо.

Від того часу, коли людина вперше зримувала слово і до наших днів – живе поезія.

Категорія: Події | Переглядів: 705 | Дата: 23.03.2017

Сімейний бюджет – це основний принцип управління фінансами в родині. Навчити молодь правильного ставлення до фінансів, на скільки сімейний бюджет впливає на стосунки в сім’ї, роль і значення грошей в їхньому житті – ці питання стали основними на засіданні клубу молодої сім’ї «Щаслива сім’я».

 

Категорія: Події | Переглядів: 812 | Дата: 21.03.2017

Наркоманія – одна із найважливіших проблем ХХ-ХХІ століття. Що це за хвороба? Які причини її виникнення? Як не потрапити в її тенети?

Про наркоманію говорять у всьому світі. Зараз нараховується більше 1 млрд. наркоманів. Ця проблема хвилює політиків, соціологів, медиків, педагогів, батьків. З цією проблемою пов’язують ріст злочинності, транспортних подій, насилля в родинах. Наркоманія – велика трагедія сьогодення!

Категорія: Події | Переглядів: 717 | Дата: 20.03.2017

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося чергове засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця»: «На крилах віри: з молитвою до Бога, з любов’ю до людей» - духовна світлиця.

Дорога до Бога… Сплетена із любові і милосердя, із послуху і смирення, із терпіння і щирих молитв… Ми всі колись приходимо до Бога…

Переглядів: 737 | Дата: 17.03.2017

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 92 93 »
П`ятниця, 10.05.2024, 19:00


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |