Головна » Події

В обласній бібліотеці для юнацтва продовжує роботу літній читальний зал «Літо. Книга. Я і друзі».

Для учнів літнього англомовного табору Перших Київських курсів іноземних мов (керівник зміни Жмендюк Наталя Василівна) проведено майстер-клас по виготовленню метеликів з пластикових пляшок.

Категорія: Події | Переглядів: 571 | Дата: 04.07.2017

Щороку, підтримуючи ініціативу молодіжних об’єднань та організацій, в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Це свято творчості й натхнення, енергії та запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Молодість – це час, коли невичерпна активність у поєднанні з різносторонніми пошуками себе постійно спрямовує молоду людину в напрямку нових вражень, досягнень, можливостей.

Категорія: Події | Переглядів: 528 | Дата: 26.06.2017

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося професійне навчання для працівників бібліотек області (стаж роботи до 3-х років) «Індивідуалізація бібліотечного обслуговування, адресність послуг».

Учасники обласної профстудії ознайомилися з відео-презентацією «Бібліотека в просторі і часі» - провела В. Мельник, провідний бібліотекар відділу читального залу.

Н. Іванова, завідувач відділу абонементу надала слухачам консультацію «Позитивний вплив бібліотеки на формування читальних уподобань юнацтва» висвітлила нові напрямки роботи бібліотеки та провела огляд сучасної української літератури, окреслила роботу з популяризації саме української літератури.

І, звісно, наші колеги мали можливість поспілкуватися з директором обласної бібліотеки для юнацтва Світланою Шаган.

Категорія: Події | Переглядів: 592 | Дата: 23.06.2017

Літо у розпалі й можна робити стільки цікавих і веселих речей: їсти морозиво , купатись у річці , їздити на велосипеді , гуляти, а можна, придумати ще безліч класних розваг разом з друзями та обласною бібліотекою для юнацтва . Традиційно бібліотека запросила до себе в час літніх пришкільних таборів учнів 1-5 класів для участі в креативних,веселих і простих майстер-класах. Партнером ОБЮ у проведенні бібліоекспресу «Книга. Літо. Я і друзі» став Івано-Франківський центр дитячої та юнацької творчості та СШ №5. Діти що відвідали бібліотеку не мали часу навіть вгору глянути: адже скільки всього можна за кілька тижнів спробувати, керуючись незвичайними порадами вмілих майстринь.

Категорія: Події | Переглядів: 630 | Дата: 23.06.2017

Міжнародний день захисту дітей одне з найтрепетніших свят, що існує з 1950 року і виникло з необхідності запобігти тяжким умовам життя та здоров´я дітей, запобігти використанню дітей на найтяжчих роботах, надати їм доступ до початкової освіти та медичних послуг. В Україні це свято офіційно стало відзначатися з 1998 року,  коли 30 травня був підписаний відповідний указ. З тих пір, кожне 1 червня в Україні відзначається День захисту дітей.

Діти - наш найдорожчий скарб, наше майбутнє і наша радість. Саме тому обов´язок родини, школи, всього українського суспільства дбати про всебічний розвиток юних українців, забезпечувати належний рівень виховання і дотримання прав дитини, що дасть змогу почуватись дітям захищеними і зростати в радості. «Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх дитинство щасливим» О.Уайльд.

Категорія: Події | Переглядів: 546 | Дата: 02.06.2017

Щодня ми стикаємося з багатьма питаннями: яку книгу краще прочитати і де краще відпочити? Куди піти вчитися і яка професія найцікавіша? Що нового в досягненнях науки і техніки? Знайти відповіді на ці та багато інших питань можна в книгах, Інтернеті і, звичайно, в періодичних виданнях.

З метою популяризації періодичних видань, які передплачує обласна бібліотека для юнацтва, зсилаючись на запити та побажання читачів організовано прес-калейдоскоп «Цікаві новинки з журнальної сторінки», який знайомить читачів з журнальним мегаполісом бібліотеки.

З метою вивчення читацьких уподобань з періодичних видань, серед користувачів бібліотеки проведено моніторинг популярності газет та журналів.

Категорія: Події | Переглядів: 635 | Дата: 02.06.2017

      Торгівля людьми є одним з видів насильства над людьми. Цей злочин має довге історичне коріння, але на початку ХХІ століття він набув форми сучасного рабства.

    Торгівля людьми є однією з галузей кримінального бізнесу, у цій індустрії домінують добре організовані кримінальні синдикати; одержані прибутки йдуть на фінансування інших різновидів злочинної діяльності, в тому числі торгівля наркотиками та зброєю.

Категорія: Події | Переглядів: 640 | Дата: 24.05.2017

Івано-Франківська обласна бібліотека для юнацтва та Школа комп’ютерної майстерності, успішно, продовжують реалізовувати проект створення комп’ютерних довідкових видань учнями ШКМ.

Цьогоріч, учні ШКМ, під керівництвом своїх викладачів Гут Олесі Петрівни та Саноцької Світлани Володимирівни, створювали «Пізнавальний довідник про інтернет» для дітей 10-14 років. Він складається з декількох розділів:

  1. Історія розвитку Internet
  2. Мандри Інтернетом
  3. Цікаві факти про Інтернет
Категорія: Події | Переглядів: 605 | Дата: 22.05.2017

Українська народна вишивка – це живе мистецтво, вона присутня в святковому та буденному житті кожного українського дому та родини. Не дивлячись на традиції вишивання, що сягають сивої давнини і зараз українська вишивка змінюється, розвивається і осучаснюється. Сучасна вишивка, хоч і відрізняється кольором і орнаментом від старовинної, є окрасою житла і одягу та захоплює нас своєю неповторністю і досконалістю.

З 2005року в Україні святкують День вишиванки. Долучилися до такої всеукраїнської ініціативи і обласна бібліотека для юнацтва. Бібліотекарі зібрали в стінах читальної зали виставку домашнього вишиття.  Вийняті і представлені з бабусиної скрині старі рушники, вишиті сорочки, а також нові техніки: вишиті картини та ікони, бісерні плетені портрети. Різні за стилями і технікою, кольорами та формами всі вони притягають увагу, захоплюють фантазією майстрів.

Категорія: Події | Переглядів: 527 | Дата: 19.05.2017

Українська родина – зернинка народу

Джерело поколінь і пісень глибина

Українська родина – мати, батько, дитина

України моєї берегиня свята.

Здавна відомо, що родина – то невичерпне джерело наснаги, любові, відданості, піклування, турботи і захисту. Сім’я – найвища цінність на землі, яка робить життя кожної людини щасливим, повноцінним, плідним.

«Родина, як вічна зернина на невмирущому полі життя», під такою назвою відбулося в обласній бібліотеці для юнацтва свято родини, у рамках засідання клубу молодої сім’ї «Щаслива сім’я» (керівник Марія Калинюк).

Категорія: Події | Переглядів: 663 | Дата: 19.05.2017

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 77 78 »
П`ятниця, 03.05.2024, 10:09


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz | Нові кінофільми та фільми онлайн