Головна » Події » Авторитет імені: відомі особистості в гостях ОБЮ
21.11.2018
Авторитет імені: відомі особистості в гостях ОБЮ

Все наше життя складається з зустрічей та можливостей, своєрідні роздоріжжя та дороговкази. Роздоріжжя – це людські можливості, а люди які трапляються на шляху – дороговкази , що можуть вказати наступний крок, зробити вплив на вибір напрямку, в якому буде рухатись людина. В сучасної молоді таких дороговказів є дуже багато, як і можливостей здійснити свій вибір. Обласна бібліотека для юнацтва кілька років поспіль презентує проект «Авторитет імені: відомі особистості в гостях ОБЮ», в рамках якого молодь міста зустрічається з цікавими, непересічними особистостями Івано-Франківська, професіоналами в своїй галузі, які у вільному спілкуванні з юнацтвом і молоддю розповідають про свій шлях до успіху та до вибору професії.

Гостею проекту стала яскрава, талановита, креативна особистість – Вікторія Сущак. Пані Вікторія - телеведуча ТРК «3 студія», журналіст, модель, керівник та організатор модельної агенції «Вікторія». На зустріч з нею до бібліотеки завітали студенти Івано-Франківського медичного коледжу, які в невеличкому неформальному інтерв'ю дізналися більше про те, яким був початок моделінгу в Україні – галузі, що зараз набуває великої популярності і стала бізнесом. Вікторія Сущак, ще молодою дівчиною стала учасницею та переможницею регіональних та Всеукраїнських конкурсів краси (перша «Міс Прикарпаття»,1990). Досвід, який здобула тоді, зараз використовує для навчання та підготовки вихованців своєї модельної агенції «Вікторія». Пані Вікторія вважає, що не обов’язково мати бажання стати професійною моделлю, важливим є досвід - постава, хода, впевненість у презентації себе в різних ситуаціях, які можна виробити постійними вправами. Такі вміння стануть у пригоді будь-кому в різних життєвих ситуаціях. Поняття краси є відносним, але привабливість та харизматичність залежить від внутрішньої впевненості в собі та своїх силах, позбавленні власних комплексів та душевної щирості до людей, що оточують.

Пані Вікторія провела майстер-клас з модельної постави та ходи для всіх бажаючих. Дала практичні поради, як правильно рухатись щоб виділитися у натовпі, чим звична хода відрізняється від модельної. Розповіла, як важливо «тримати поглядом» глядача. Такий формат заходу надзвичайно сподобався юнацтву і вони охоче брали уроки у професіонала, пробували свої сили в зовсім новій галузі знань. На завершення зустрічі бібліотекар Людмила Ковальчук подякувала гостям заходу та привітала пані Вікторію з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку.

  

  

  

 

Категорія: Події | Переглядів: 510 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 19.04.2024, 00:24


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |