Головна » Засідання клубів

Коли Господь торкається наших сердець і дає нам пізнати себе через дивовижність світ, через слово своє, то ми  не залишаємось осторонь від любові Божої. Вона поступово обіймає нас і ми починаємо її розуміти. У рік Божого Милосердя, у час великого посту, нам варто задуматись над тим, на скільки ми любимо один одного.

Що таке любов? Якими повинні бути дошлюбні відносини? Які критерії міцної сім’ї? Дані питання стали головними на засіданні клубу молодої сім’ї «Щаслива сім’я» (керівник Марія Калинюк) спільно із благодійною організацією «Палаюче серце», яка діє при греко-католицькій спільноті «Як Марія».

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 886 | Дата: 22.03.2016

Страждання і втрати, які супроводжують людське життя, проливають світло на світ людських обмежень і недосконалостей та відкривають простір для розвитку та утвердження таких цінностей, як людська солідарність, милосердя і безумовна любов. Саме любов, яка живиться з джерела віри і надії на Бога, приносить людині найбільше щастя та мир.

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця» в рамках Ювілейного року Божого Милосердя: «Крок до милосердя» - презентація книги Людмили Андріїшин, Олександри Брацюнь «Психологічний супровід та духовна опіка паліативного пацієнта».

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1057 | Дата: 18.03.2016

Важливим та актуальним для української молоді є питання свободи вибору в сфері освіти, самовдосконалення, громадської активності. Сучасний світ відкритий для студентства і дає багато можливостей проявити свої знання, таланти, лідерські якості не тільки в межах України, а й спробувати закордонні перспективи. Особливе зацікавлення викликає в учнів можливість продовжити своє навчання в чисельних закордонних вузах, стипендіальні програми та стажування міжнародних організацій. Цій проблематиці присвячений дискусійний стіл «Освіта за кордоном: за і проти», який пройшов в рамках засідання молодіжного клубу знавців права «Де юре». 

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 786 | Дата: 23.10.2015

          Тиждень права є чи не першим і чи не наймаштабнішим  правовим заходом, який проводиться в Україні. Він був започаткований 2008 року Указом Президента України і обов’язково включає в себе 10 грудня – День прав людини. Засновники Всеукраїнського тижня права піднімають перед суспільством значимі питання розширення та утвердження особистих прав людини, активно пропагують ідеї рівноправності, соціальної відповідальності та взаємодопомоги.

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 881 | Дата: 08.12.2014

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця»: «І пензлем водить її серце»- майстер-клас, на якому учні 9-Ф класу Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості навчалися малювати українську народну ікону на склі, під керівництвом художниці Оксани Мельничук -       викладача кафедри образотворчого мистецтва ім.Михайла Фіголя інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника.

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1127 | Дата: 20.10.2014

        «Щасливий той, хто жив хоч би хвилинку!»

                                                                    О. Хайями

Щастя – складна тема. Дійсно, як пояснити, що таке щастя? На це питання пробували відповісти історики, письменники і філософи, залишивши нам перлини своїх ідеальних думок.

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1027 | Дата: 04.04.2014

       Сьогодні бібліотеки для юнацтва виробили свої форми і методи роботи, завдяки яким допомагають молодим людям вирішувати їх проблеми.
    В рамках засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом» (спільний проект обласної бібліотеки для юнацтва та обласної організації товариства Червоного Хреста) проводяться заходи, які сприяють формуванню знань про здоровий спосіб життя, поширюють загально медичну освіту серед молоді.
Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1188 | Дата: 06.03.2014

    6 грудня 2013 р. в обласній бібліотеці для юнацтва в рамках роботи молодіжного клубу знавців права "Де юре" відбулося засідання "Гендер - в українському сьогоденні". На зустріч запрошені  молоді люди, що зараз знаходяться в пошуках роботи та отримують матеріальну та інформаційну допомогу в Івано-Франківському міському центрі зайнятості.
Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 968 | Дата: 10.12.2013

В обласній бібліотеці для юнацтва відбулося засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом» – «Ваша доля у ваших руках», присвячене проблемі торгівлі людьми. Засідання проводилося у формі тренінгу, в рамках Міжнародної програми «Протидія торгівлі людьми» при підтримці Міжнародної організації з міграції.
Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 897 | Дата: 11.04.2013

         В обласній бібліотеці для юнацтва 06.02.2013 року відбулася зустріч «Стаємо дорослими», у рамках засідання молодіжного об’єднання «Творимо милосердя разом».

Категорія: Засідання клубів | Переглядів: 1003 | Дата: 07.02.2013

1 2 »
Субота, 27.04.2024, 08:48


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |