Головна » Події » День Святого Валентина в бібліотеці
15.02.2011
День Святого Валентина в бібліотеці
   Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.
    Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.
     Завітав Святий Валентин і до читачів обласної бібліотеки для юнацтва. Бібліотекарі читальної зали Людмила Ковальчук та Валентина Вережак підготували та провели молодіжно-розважальну шоу-програму «Під знаком Купідона».
  З перших хвилини дійства активними учасниками стали учні 9-В класу спеціалізованої школи №5. Вони пригадували народні прислів’я та приказки, пісні про кохання та легенди і бувальщини пов’язані з Днем Святого Валентина . Старшокласники з захопленням приймали участь в багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах. Серед яких «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я», суть якого полягала в об’єднанні імен в пари, відомих своєю любов’ю по всьому світу.
  
    А ще юнаки та дівчата продемонстрували свої акторські здібності, взявши участь у експромт-театрі "Валентин і Валентинка". Команди з азартом змагались у створенні власних валентинок. Руками юнаків та дівчат були створені справжні неповторні дизайнерські шедеври, в яких вони не тільки втілили свої художні та декораторські вміння, а й розкрили свої думки та погляди на кохання. Найбільш ініціативні та творчі учасники шоу-програми отримали тематичні подарунки-сюрпризи.
    Ще одним подарунком для гостей свята стало «Дерево кохання», виготовлене руками бібліотекарів. Кожен зміг обрати яскраву валентинку з бібліопобажанням відомих людей. Щасливі посмішки на обличчях учасників щоу стали справжньою подякою для організаторів дійства.
  Але святкування не обмежилось самою бібліотекою, працівник читальної зали Тамара Цісельська провела аналогічне свято «Любов дає нам силу і життя»і у ЗОШ №10.    
Категорія: Події | Переглядів: 3628 | Додав: admin | Рейтинг: 2.5/2
П`ятниця, 19.04.2024, 16:20


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |