Головна » Події » Духовні роздуми на щодень «Його велич – у мудрості і скромності».
20.10.2023
Духовні роздуми на щодень «Його велич – у мудрості і скромності».

Любомир Гузар – великий українець, громадянин і духовний проводир. Він у всьому був справжній: у своєму чернецтві і в українстві, серед студентів та з поміж чиновників у соборі і на майдані. Любомир Гузар один із найбільших моральних авторитетів в Україні.  Його мудрі поради  залишаються актуальними, і сьогодні.

У  Івано-Франківській обласній бібліотеці для юнацтва відбулися духовні роздуми на щодень «Його велич – у мудрості і скромності»,  у рамках засідання молодіжного клубу духовного спілкування «Вервиця». До книгозбірні завітав єпископ-помічник Івано-Франківської архієпархії УГКЦ – владика Микола Семенишин, який поділився з присутніми особистими спогадами про Блаженнішого. Поетеса Іванна Доля декламувала духовну поезію. А студенти фахового коледжу Короля Данила: Ольга Меюк, Каміла Микитин, Наталія Мандзюк, Вікторія Моліцька подарували учасникам заходу літературно-музичне вітання.  До уваги присутніх  була представлена виставка «Бути людиною на землі», а також працівники науково-методичного відділу Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва підготували інформ-реліз «Людина-епоха: найвідоміші цитати Любомира Гузара, що надихають».

  Мудрість Блаженнішого несе в собі радість, мир. Навчитись віддано і з любов’ю – служити іншим, долучити свою клопітку працю до розбудови Царства небесного вже “тут і тепер”. Тож прислухаймося до  порад Любомира Гузара. Всій країні  сьогодні так потрібні його слова й повчання. Причастімося словом Блаженнішого. Читаймо і збагачуймося  мудрістю.

Категорія: Події | Переглядів: 2044 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Четвер, 02.05.2024, 01:05


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |