Головна » Події » IX обласний фестиваль молодіжного читання «Відкрий свою книгу»
25.09.2020
IX обласний фестиваль молодіжного читання «Відкрий свою книгу»

IX обласний фестиваль молодіжного читання «Відкрий свою книгу» організований Херсонською обласною бібліотекою для юнацтва ім. Б. Лавреньова зібрав на своїй онлайн платформі широке коло бібліотекарів, читачів, поетів та письменників з різних куточків України  -  Херсон, Київ, Львів, Полтава, Івано-Франківськ, Харків та Миколаїв.

Бібліотекарі нашої книгозбірні  не могли відмовитись від участі в фестивалі присвяченому Книзі, Автору, Молоді та позитивним емоціям.

В літературному нон стопі «Херсон – Львів» відомі метри сучасної прози Наталія Гурницька та Галина Вдовиченко, разом із знаними літературними іменами Херсонщини поетом Валерієм Куликом та Оксаною Зененко відповідали на питання читачів про творчість та натхнення, ділились досвідом роботи в умовах карантину та планами на майбутнє. Молоде, але дуже вмотивоване видавництво «Дім Химер» (Вікторія Гранецька та Влад Сорд) представило учасникам фестивалю свої книги та ідею просування саме молодих українських авторів у популярних зараз жанрах – фентезі, жахи, трилер.

Друга частина свята розпочалася знайомством з різноманітними цікавими поетичними проектами, які діють в різних бібліотеках України. Учасники херсонських літературних об'єднань «ЛітTERRA» та «Поетична шафа» обмінювались досвідом організації поетичних активностей з учасниками поетичних батлів – читачами Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара. Особливо запам’яталась чудова сімейна пара Альона Мовчан та Віктор Ревенко, який виконав три чудові пісні, як музичний дарунок всім учасникам фестивалю.

Професійним, креативним та надзвичайно актуальним став Бібліотечний стрім інноваційних ідей, в який ввійшли найкращі проектні знахідки бібліотечних колективів Херсонщини, щодо використання он-лайн ресурсу в роботі з популяризації книги та бібліотеки.

Дякуємо за таку яскраву та творчу он-лайн зустріч господарям Фестивалю. Очікуємо на наступні!

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 422 | Додав: admin | Рейтинг: 2.0/5
Четвер, 25.04.2024, 07:44


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |