Головна » Події » Ярмарка читацьких думок «Поговоримо про модні книги».
30.03.2023
Ярмарка читацьких думок «Поговоримо про модні книги».

Фестиваль молодіжного читання «Книга об’єднує молодь» в обласній бібліотеці для юнацтва зібрав активних читачів на ярмарку читацьких думок «Поговоримо про модні книги».

Запрошені: Івано-Франківська молода письменниця, новелістка Галина Мельник, учні ліцею імені Романа Шухевича та ліцею № 5 і альтернативної школи «Невгамовні».

У вирі сучасної літератури легко заблукати, адже талановитих письменників дуже багато, а гарних книг, ще більше.

Під час дискусії з учнями з’ясувалося, що найбільше приваблює читачів у творчості письменників: стиль написання, правдиве висвітлення подій, цікаві сюжети, яскраве відображення сучасності.

Більшість учасників прийшли на захід зі своєю улюбленою книгою і кожен розповів, чому саме ця книга його зацікавила, захопила та сподобалась. Молодь оригінально рекомендувала свої улюблені книги, адже рекомендація однолітка – саме найцінніша. Також обмінялися думками, які саме жанри, сюжети, герої спонукають їх до читання.

Поговорили і про мотивуючу літературу: самореалізацію, самопізнання та самовдосконалення. Саме ця література є в пріоритеті зараз у молоді.

Письменниця-новелістка Галина Мельник поділилася своїми роздумами про читання  та презентувала свою книгу новел «Бачити».

Завідувачка абонементу Наталія Іванова підготувала та презентувала бібліотечну  виставку  «Міні-маркет сучасної літератури». До уваги присутніх також  представила виставка-подарунок «Українське слово проситься до тебе». Це виставка сучасної літератури, яку подарувала книгозбірні та її користувачам громадська організація «Сонячні діти Івано-Франківщини».

Сучасна література відіграє важливу роль у вдосконаленні інтелектуального, естетичного, духовного, морально-етичного виховання молоді. Популяризація читання – одна із головних завдань бібліотеки.

 

 

Купити якісні оригінали чи аналоги оливи для спецтехніки можна купити на сайті Сервіс КОП. Також в наявності різноманітні запчастини для спецтехніки.

Категорія: Події | Переглядів: 287 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Четвер, 02.05.2024, 10:40


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |