Головна » Події » Хресна дорога «Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий»
06.04.2015
Хресна дорога «Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий»

В рамках засідання молодіжного клубу духовного  спілкування “Вервиця» в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася Хресна дорога  «Під хрест Твій стаю, Спасителю мій милий», у якій взяли участь гурт «Gloria» Івано-Франківської духовної семінарії ім. Святого священномученика Йосафата, о. Олесь Будзяк та учні 7-А класу спеціалізованої школи І-ІІст. з поглибленим вивченням англійської мови №11 і учні 7-Б класу загальноосвітньої школи – ліцею №23 ПНУ ім. В. Стефаника.

Захід розпочався вступною наукою о. Олеся про значення Хресної дороги для християнина, терпіння та про мету нашого життя.

У супроводі духовних пісень, молитовних розважань учасники відвідали 14 стацій Хресної дороги, де відбувалися Ісусові страждання.

На завершення о. Олесь розповів присутнім про значення таїнства сповіді, подарував молоді пам’ятку «Зразок доброї сповіді».

До уваги присутніх бібліотекар читальної зали Тамара Цісельська представила розгорнуту книжкову виставку-свято «Благословення сходить із небес: Великдень». На виставці розміщені статті з книг, періодичних видань, які висвітлюють наступні розділи: Великий піст – час очищення  та роздумів; Хресна дорога – дорога, до Воскресіння; Барви Великодня, з якого читачі дізнаються більше про історію походження, звичаї, традиції святкування Воскресіння Ісуса Христа, ознайомить з головними символами свята.

Хресна дорога – це свідоцтво вічної незгасаючої любові Ісуса Христа до нас, яка освячена невинною кров’ю, нечуваними стражданнями та незліченними Ранами Святого Тіла нашого Спасителя. Тож розпалімо свої серця вдячністю і гарячою любов’ю до Ісуса через духовну співучасть в цьому набожестві до Божого Сина, за відкуплення людського роду від гріха і вічної загибелі.

Категорія: Події | Переглядів: 807 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Четвер, 18.04.2024, 13:46


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |