Головна » Події » Книжкова виставка – роздум «Молодь обирає здоров’я».
07.04.2021
Книжкова виставка – роздум «Молодь обирає здоров’я».

           7 квітня – Всесвітній день здоров’я.

Здоров’я – найбільше багатство людини. Але для збереження здоров’я потрібно докласти певних зусиль і не набувати шкідливих звичок.

Івано-Франківська обласна бібліотека для юнацтва приділяє значну увагу питанням популяризації серед молоді здорового способу життя.

Книжкова виставка – роздум «Молодь обирає здоров’я» представляє видання, які допоможуть  зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів, а й від дбайливого ставлення  до свого здоров’я.

Здоровий спосіб життя передбачає розумне використання свого життєвого потенціалу.  Зрозуміти це вам допоможе книжка  Дарки Озерної «Ви це зможете! 7 складових здорового способу життя».  Ця книжка про те, як покращити фізичне й психічне здоров’я, нормалізувати вагу й сон та зберегти юнацьке завзяття. Тут зібрані актуальні рекомендації щодо життя і раціону, управління стресом, фізичної активності та медичних обстежень.

Читайте цю книжку від початку й до кінця, занотовуючи особливо актуальні відомості.

         Книжку німецького професора Дітріха Гренемаєра «Велика книга про здоров’я для всієї родини» рекомендуємо читати дбайливим дорослим разом із дітьми. Автор особливу увагу приділяє дітям. Адже той, хто з малечку засвоїв, наскільки важливі для людського організму рух та раціональне харчування, виросте здоровим і сильним.

Видання гарно ілюстроване, містить вікторини, поради та рецепти, за якими діти самотужки можуть приготувати напої, виконати нескладні фізичні вправи.

Як уникнути негативного впливу шкідливих звичок на здоров’я людини допоможе нова книжка Джадсона Брювера «Залежний розум. Сигарета, смартфон, токсичні стосунки: як формуються шкідливі звички та як їх подолати».

Ця книжка присвячується всім, хто потерпає від шкідливих звичок. Наші залежності керують нашим життям – чи то йдеться про нав’язливе бажання постійно перевіряти оновлення в соцмережах, чи  про паління, зловживання алкоголем тощо.Чому ж шкідливі звички так важко подолати? Як їх виявити, установити причину та, найголовніше, позбутися назавжди? Автор на цікавих експериментах і дотепних прикладах пояснює складні психологічні процеси.

 Захоплива, пізнавальна, майстерно написана книжка допоможе сконструювати власний «компас усвідомленості», який не дозволить залежностям скеровувати вас у протилежний бік від щастя.

Сподіваємось, що кожен читач отримає відповіді та актуальні рекомендації щодо здорового способу життя.

 

Категорія: Події | Переглядів: 319 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 26.04.2024, 11:10


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |