Головна » Події » Майстер-клас  по виготовленню патріотичної листівки
01.06.2023
Майстер-клас  по виготовленню патріотичної листівки

Дитинство наше – в нас одне

І хай це кожен памятає!

Дитячі душі на Землі

Нехай ніхто не ображає.

Усмішка дитини – це мабуть, найкраще, що може розвеселити погляд. У ній стільки щирості та довіри, що розтане навіть найсуворіше серце. Взявши собі за мету  об’єднати  усі держави світу захищати права і свободи дітей, активна світова спільнота започаткувала Міжнародний день захисту дітей. Небайдужі та ініціативні люди у всьому світі закликають  проводити освітні програми, зважати на права і потреби маленьких громадян та зупинити домашнє насильство.

 Сьогодні в Україні постають нові виклики у сфері захисту прав дітей, оскільки на території нашої держави ведуться активні бойові дії, багато маленьких українців втратили свій дім, рідних і можливість жити у мирі. Кожен із нас повинен допомогти  реалізувати одне із найважливіших прав дитини - це право на безпеку.

Обласна  бібліотека  для юнацтва, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, організувала  майстер-клас  по виготовленню патріотичної листівки  для дітей-вихованців благодійного фонду Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ . Спільно  з волонтерами  Зоряною Подобінською та Вікторією  Бачинською,  діти виготовляли   листівки у вигляді блакитно-жовтого серця.

 У читальній залі книгозбірні розгорнута  книжкова  виставка “Мир дітям планети Земля”.  Книги знайомлять нас із правами, які гарантує Конвенція ООН про права дитини, із конституційними правами,  із правами дітей у час збройних конфліктів  і проблемами регулювання прав дитини та шляхами їх вирішення.

Отож, пам’ятаймо, що майбутнє дітей залежить від нас, а наше майбутнє уже завтра буде залежати від них. Адже немає нічого важливішого за дітей, і саме їм належить у подальшому нести всі ті цінності, які зараз впроваджуються і відновлюються в нашій країні. Тому докладаймо усіх зусиль, щоб кожна дитина була щасливою!

      

 

Категорія: Події | Переглядів: 63 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Середа, 01.05.2024, 08:53


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |