Головна » Події » «Ми - юний цвіт Івано-Франківщини»
22.06.2012
«Ми - юний цвіт Івано-Франківщини»

В останню неділю червня традиційно  відзначаємо  День молоді. Це свято творчості, натхнення, енергії й запалу пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі, коли життя у повному розпалі, коли маленькі можливості перехрещуються з великими амбіціями, ідеями й прагненнями.

Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Молодь активно вибирає свій шлях і йде вперед, долаючи вершину за вершиною, змінюючи  життя на краще.

Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, перебуває в постійному пошуку, ухвалює перші власні рішення, які потім можуть вплинути на все життя. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Для молодості немає нейздіснених планів і недосяжних цілей.

Саме молоді: сьогоднішні школярі, студенти,  робітники, підприємці, науковці стануть творцями нашої країни, яка утвердиться у світі як заможна, демократична і європейська держава.

З нагоди Дня молоді в бібліотеці презентовано книжкову виставку «Ми - юний цвіт Івано-Франківщини», на якій представлено матеріали, що висвітлюють сучасні потреби та проблеми молоді,відображають участь молоді у політичному, економічному та соціальному житті країни, розкривають актуальні аспекти системи освіти та духовного життя молоді.

Не гайте часу, поспішайте у цю благодатну пору юності зробити якнайбільше корисних справ, збагатити себе знаннями, закласти міцний фундамент майбутніх успіхів.

 

Категорія: Події | Переглядів: 1125 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Четвер, 25.04.2024, 01:24


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |