Головна » Події » Обласний конкурс юнацького читання «Найкращий читач року»
13.09.2012
Обласний конкурс юнацького читання «Найкращий читач року»

  Обласний конкурс

  юнацького читання

«Найкращий читач року»

 

12 вересня 2012 року, в приміщенні обласної бібліотеки для юнацтва, управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації та обласна бібліотека для юнацтва  провели обласний конкурс юнацького читання « Найкращий читач року». Конкурс проводився вперше, відповідно до Положення  відбуватиметься щорічно.

         Мета конкурсу – підняття соціального статусу та престижу бібліотеки як інформаційного, освітнього та духовного центру із збереження та розвитку читацької культури серед юнацтва, загальнолюдських цінностей, естетичних потреб особистого розвитку і культурної компетентності юних читачів через заохочення їх до систематичного читання.

         В обласному конкурсі брали участь 20 переможців районних та міських конкурсів, організованих районними та міськими централізованими бібліотечними системами.

         За сприяння обласної державної адміністрації всі учасники  обласного конкурсу юнацького читання нагороджені подякою та подарунковою літературою.

,

 За активну участь у залученні молодого покоління до читання подяками та подарунковою літературою нагороджені Долинська, Городенківська, Рожнятівська, Івано-Франківська  та  м. Калуша централізовані бібліотечні системи.

 Переможцями, за рішенням журі, стали:

    І місце – Стефюк Іванна, Косівський р-н, нагороджена дипломом та грошовою винагородою в сумі 300 грн., присвоєно звання «Найкращий читач року»;

     ІІ місце – Рихлюк Інна, м. Івано-Франківськ, нагороджена дипломом та грошовою винагородою в сумі 200грн., присвоєно звання «Найкращий читач року»;

  ІІІ місце – Задорська Вікторія, м. Івано-Франківськ, нагороджена дипломом та грошовою винагородою в сумі 100грн., присвоєно звання «Найкращий читач року»;

         Додатково відзначено членами журі та вручено подарунки наступним учасникам:

         Купчак Мар’яні /Богородчанський р-н/;

         Овод Оксані /Тлумацький р-н/;

         Нємцовій Тетяні /м. Болехів/;

         Тужанській Анастасії /Городенківський р-н/;

         Ковалюк Каріні /м. Івано-Франківськ/.

 

Вітали переможців та вручали подарунки голова журі конкурсу – Володимир Федорак, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації та члени журі – Ярослав Ткачівський, відповідальний секретар обласної організації Національної спілки письменників України, Катерина Говера – заступник голови Молодіжної адміністрації з гуманітарних питань, Ганна Халак – начальник відділу культури і навчальних закладів управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Василь Карп'юк - журналіст обласного радіо; Світлана Шаган – директор обласної бібліотеки для юнацтва.

,

Ведучою конкурсу та організатором конкурсних турів була Валентина Вережак, бібліотекар читальної зали обласної бібліотеки для юнацтва.

В.Вережак оголосила ініціативу обласної бібліотеки для юнацтва створити при бібліотеці клуб «Бібліотека об’єднує лідерів читання», учасниками якого будуть кращі читачі області юнацького віку.

Тільки від кожного з нас залежить наше майбутнє та висота поставлених перед собою цілей, головне ніколи не зупинятися на досягнутому. Адже саме таким юним, молодим, активним формувати нову еліту України та надалі піднімати престиж книги і бібліотеки.

        

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 2040 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Субота, 20.04.2024, 08:04


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |