Головна » Події » Обласний семінар – практикум «Інноваційна роль бібліотек у сучасному молодіжному соціумі»
04.06.2019
Обласний семінар – практикум «Інноваційна роль бібліотек у сучасному молодіжному соціумі»

Сучасному бібліотечному фахівцю для успішної роботи необхідно постійно вдосконалювати свій професійний розвиток, поглиблювати і розширювати знання.

Перед бібліотеками виникають нові завдання, відчувається необхідність інновацій, пошуку сучасних форм обслуговування користувачів і зміни місця бібліотек у суспільстві.

На базі Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся обласний семінар – практикум «Інноваційна роль бібліотек у сучасному молодіжному соціумі» – день професійного спілкування бібліотечних працівників області, що працюють з юнацтвом і молоддю.

В мультимедійній презентації «Молодіжна бібліотека: популярність, репутація, місце зустрічі», завідувачка читальної зали обласної бібліотеки для юнацтва, Людмила Ковальчук представила роботу бібліотеки, як залучити молодь до бібліотеки, про сучасні форми обслуговування користувачів, безпосередньо пов’язаними з книгою та креативними формами роботи.

Завідувачка абонементу обласної бібліотеки для юнацтва Наталія Іванова окреслила значення нової сучасної української книги для молоді, що сприятиме інтелектуальну розвитку через читання консультації «Позитивний вплив бібліотеки на формування читацьких уподобань».

«Сучасні аспекти формування інформаційної культури юнацтва. Прес – калейдоскоп», проінформувала завідувачка інформаційно – бібліографічного відділу обласної бібліотеки для юнацтва Оксана Шинкаренко.

Ющишин Оксана, головний спеціаліст управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації та Шаган Світлана, директор обласної бібліотеки для юнацтва вручили дипломи, книги та сувеніри переможцям обласного конкурсу «Доторкнутись до природи серцем», а учасникам подяки за активну участь в конкурсі.

На завершення семінару – практикуму відбулася літературна сильвета «З добром у світ…», зустріч з поетесою Іванною Долею.

Учасникам семінару сподобався формат спілкування. Потрібно стати професіоналом своєї справи, досягти високого рівня виконання обов’язків. Саме фахівці визначають престиж бібліотечної праці.

  

  

  

 

Категорія: Події | Переглядів: 666 | Додав: admin | Рейтинг: 10.0/5
Четвер, 25.04.2024, 01:26


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |