Головна » Події » Перший урок "Нам пора для України жить"
02.09.2016
Перший урок "Нам пора для України жить"

 Одним з найбільш  значимих днів в історії кожної держави є День Незалежності, день – коли національні, духовні та політичні прагнення народу викрастилізовуються в матеріальну форму, яка отримує визнання світової спільноти і право на власний шлях. 24 серпня  Україна святкує свою незалежність і дорога до неї була довгою і тяжкою. Були непрості, буремні роки, насичені різноманітними політичними подіями.  Це те, чим пишаємося, і те, що нація воліла б забути. Перемоги, які були, і поразки, які ще не спокутували.

                Саме 25-ій річниці проголошення Незалежності нашої держави присвячено перший урок, який проводять  1 вересня в усіх школах України , під назвою «Нам пора для України жить». Завідувач відділом читального залу обласної бібліотеки для юнацтва Людмила Ковальчук підготувала та провела для учнів 9-Б класу ЗОШ №12 історичну медіа-розвідку: «25 років здобутків і втрат України». В презентацію ввійшли події та особистості , що так чи інакше сформували сучасне обличчя України: Олімпійське золото, політ у космос, перемоги на спортивних аренах та Євробачення, але й репресії проти опозиції, вбивство Гонгадзе, загибель Чорновола. Майдан Революція Гідності та окупація Криму, АТО та  інше. Багато цікавої та актуальної інформації міститься на бібліотечній виставці, яку обласна бібліотека для юнацтва презентувала до Дня Незалежності “Є найсвятіше слово на землі. Одне. Високе. Світле: Україна”. 

 

                Шкільний бібліотекар Тамара Мохова спільно з учнями підготувала поетичну імпрезу, присвячену всім хто віддав свої життя за Україну та її Незалежність.

    

                Долаючи всі труднощі, Україна продовжує боротися за свою Незалежність. І обов’язково переможе, бо Україна має бути. І не лише у формі чудових вишиванок та пісень, але й розвиненої економіки, національно спрямованої української влади, активного і свідомого громадянського суспільства. 

Категорія: Події | Переглядів: 829 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 19.04.2024, 17:36


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |