Головна » Події » Поетичний марафон «Слухайте голос безсмертний Тараса»
13.03.2014
Поетичний марафон «Слухайте голос безсмертний Тараса»
Кобзарю!
Знов
До тебе я приходжу,
Бо ти для мене – совість і закон…

                                                 Л. Костенко

В обласній бібліотеці для юнацтва відбувся поетичний марафон «Слухайте голос безсмертний Тараса» в рамках Всеукраїнського тижня юнацької книги «Шанує Шевченка велика родина».

У наші дні з великою силою усвідомлюємо велич творчості Шевченка для українського народу, для всієї світової культури. Світлий образ Великого Кобзаря безсмертний, безсмертні його думки, гострота і проникливість і глибина його до своєї Батьківщини, до свого народу.

Бібліотекар читальної зали Тамара Цісельська організувала літературно-мистецьку програму та перегляд відео сюжету «Тарас Шевченко… Художник з душею поета».

Учасники поетичного марафону – учні 8-В класу ЗОШ № 21; учасники літературного гуртка художнього читання «Істина» з центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Людмили Батюженко; учасники гуртка художнього читання «Скарбниця слова» з Муніципального центру дозвілля під керівництвом Оксани Сливки та вихованці студентського центру культури та дозвілля Прикарпатського університету ім. В. Стефаника декламували поетичні твори Т. Г. Шевченка, а саме: «Минають дні, минають ночі…», «Мені тринадцятий минало», «І мертвим, і живим, і ненародженим…», «Іван Підкова». «Думи мої, думи мої…», «Мені однаково, чи буду», «Лілея», «Заповіт», уривки з поем «Великий льох» та «Гайдамаки».

  

Завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Оксана Шинкаренко презентувала для присутніх бібліотечну виставку – присвяту «У кожній думці Кобзаря живе могутня Україна».

Велика спадщина поета продовжує служити людям, захоплює нас своєю мелодійністю, становить нашу національну гордість і славу

.

Категорія: Події | Переглядів: 851 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 26.04.2024, 09:14


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
admin Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |