Головна » Події » Прес-калейдоскоп «Цікаві новинки з журнальної сторінки»
02.06.2017
Прес-калейдоскоп «Цікаві новинки з журнальної сторінки»

Щодня ми стикаємося з багатьма питаннями: яку книгу краще прочитати і де краще відпочити? Куди піти вчитися і яка професія найцікавіша? Що нового в досягненнях науки і техніки? Знайти відповіді на ці та багато інших питань можна в книгах, Інтернеті і, звичайно, в періодичних виданнях.

З метою популяризації періодичних видань, які передплачує обласна бібліотека для юнацтва, зсилаючись на запити та побажання читачів організовано прес-калейдоскоп «Цікаві новинки з журнальної сторінки», який знайомить читачів з журнальним мегаполісом бібліотеки.

З метою вивчення читацьких уподобань з періодичних видань, серед користувачів бібліотеки проведено моніторинг популярності газет та журналів.

В опитуванні взяли участь 90 респондентів – читачів обласної бібліотеки для юнацтва.

За результатами опитування за періодичними виданнями до бібліотеки звертаються всі респонденти, з них – 68 досить часто, 22 – іноді.

Найбільшою популярністю серед них, користуються пізнавально-розважальні журнали: «Однокласник», «Viva», «Лиза», «Отдохни», «Міжнародний туризм», «Українська родина», «Життя і жінка», «Дім. Сад. Город», «Burda».

На другому місці літературно-художні журнали: «Дніпро», «Всесвіт», «Перевал», «Дзвін», «Київ».

Третє місце посіли суспільно-політичні журнали такі, як: «Україна», «Український тиждень», які набрали найбільшу кількість голосів.

Завершують рейтинг популярності науково-популярні журнали: «Колос», «Чумацький шлях», «Країна знань» та навчально-методичні: «Позакласний час», «Все для вчителя», «Виховна робота в школі», які розділили між собою четверте місце.

За результатами опитування періодичні видання обласної бібліотеки для юнацтва інформаційні потреби користувачів задовольняють повністю, допомагають у навчанні, самоосвіті та культурному дозвіллі.

 

Категорія: Події | Переглядів: 625 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
П`ятниця, 29.03.2024, 07:18


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 239

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |