Головна » Видавнича діяльність » Прес-моніторинг «Краще періодичне видання у молодих користувачів бібліотеки».
29.07.2016
Прес-моніторинг «Краще періодичне видання у молодих користувачів бібліотеки».

ББК 91.9

К 78 

         Краще періодичне видання у молодих користувачів бібліотеки: прес-сорока /[уклад. О. Шинкаренко; ред. М. Стасюк; відп. за вип. С. Шаган]; Івано-Франківська обласна бібліотека для юнацтва. – Івано-Франківськ, 2016. – 7с.

         З метою популяризації періодичних видань, формування художнього смаку, культури читання і вивчення читацького запиту користувачів, обласна бібліотека для юнацтва провела черговий прес-моніторинг «Краще періодичне видання у молодих користувачів бібліотеки».

         За результатами опитування лідерами читання стали журнали літературно-художньої та пізнавально-розважальної тематики.

         Прес-сорока ознайомить вас з кращими журналами, які обрали читачі нашої бібліотеки.

 

ЛІТЕРАТУРНО-ХУДОЖНІ ЖУРНАЛИ.

         «Всесвіт» - єдиний український журнал, спеціально присвячений зарубіжній літературі, мистецтву, суспільно-політичним акцентам зарубіжних країн, який продовжує орієнтувати читача у великому океані світової літератури. А деякі переклади журналу можна б було продемонструвати, як зразок не лише літературного перекладу, а й взірець літературної української мови.

         «Дзвін» - один із найпомітніших журналів зі своїм відчутно вираженим спрямуванням і стилем, примітним галицьким обличчям.

На сторінках цього літературно-мистецького часопису НСПУ друкуються кращі художні твори, написані прозаїками і поетами з різних регіонів України, чільне місце відводиться публіцистиці і творам на історичну тематику, критичним і літературознавчим дослідженням.

«Дзвін» - це також історія Галичини ХХ ст. без фальші і викривлених стереотипів.

         «Дніпро» - один із найбільш популярних та модних україномовних літературних видань. Журнал орієнтується на смаки сучасного читача. На його сторінках друкуються захоплюючі прозові, вишукані поетичні та яскраві драматургічні твори молодих талановитих поетів – початківців та українських класиків. Проводяться літературні конкурси, що спонукають митців шукати нові несподівані теми.

За підсумками 2015 року лауреатами літературно-мистецької премії журналу «Дніпро» ім. Андрія Малика стали:

у номінації «Прозаїк року» перемогла Ірина Цілик, а «Поетом року» стала Світлана Дідух – Романенко.

         «Перевал» - Всеукраїнський літературно-художній і громадсько-політичний журнал, який виходить в Івано-Франківську і йде в ногу з часом. Цього року йому минає 25 років. На його сторінках друкуються різножанрові поетичні та прозові твори, критичні матеріали й есеї, наукові дослідження й літературознавчі праці письменників минувшини і сьогодення.

         Багато місця відводиться дебютним публікаціям молодих літераторів, публікуються твори для дітей. Кожне число журналу проілюстроване репродукціями картин відомих художників.

ПІЗНАВАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНІ ВИДАННЯ.

         «Міжнародний туризм» -  журнал про яскраві подорожі і сотні варіантів цікавого відпочинку. Про заморські дивовижі та вітчизняні цікавинки, природні та рукотворні чудеса планети.

Подорожуючи разом з журналом ви побуваєте, хоч і уявно, на всіх континентах нашої планети – у Європі, Азії, Америці, Австралії, Африці. Антарктиді. Побачите різних тварин і птахів, які живуть на цих материках, дізнаєтеся багато цікавого про флору і фауну, зустрінетесь з історією та культурою різних народів. Хай щастить вам у цих мандрах!

         «Однокласник» - ілюстрований україномовний журнал для підлітків, що поєднав у собі освітню, пізнавальну та розважальну тематики.

У кожному номері читачі знайдуть актуальні новини з життя школи, зірок шоу-бізнесу, анотації на свіженьке в кінопрокаті, тести, кросворди, гороскоп, поради. І неодмінно – постер з фотопортретом улюбленої знаменитості.

         «Сто талантів» - це захоплюючий і корисний журнал для підлітків. Його мета – допомогти молодій людині у непростій дорозі до зрілості. На його сторінках ви знайдете відповіді на хвилюючі запитання підліткового віку з погляду християнських цінностей та моралі. А також зможете взяти участь у різноманітних конкурсах, нашвидкоруч приготувати ексклюзивний подарунок, подивувати гостей смачною стравою і просто гарно розважитись.

         Взявши до рук ці журнали ви відразу відчуєте їхній магнетизм. Приємного і корисного вам відпочинку.

Категорія: Видавнича діяльність | Переглядів: 1098 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Неділя, 08.09.2024, 01:11


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 241

Календар

«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |