Головна » Події » Презентація модельної агенції «Вікторія» та дефіле моделей у вишиванках
17.05.2019
Презентація модельної агенції «Вікторія» та дефіле моделей у вишиванках

Символом краси та вмінь українського народу є вишиванка. Вона розповідає, як про минуле нашої культури, так і про сучасні тенденції авторської творчості багатьох майстринь вишивки. Великою популярністю вишиванка користується і в молоді, вони одягають їх на традиційні та сімейні святкування.

У День вишиванки до обласної бібліотеки для юнацтва завітали школярі СШ №7, щоб познайомитись із талановитою, яскравою та харизматичною особистістю Вікторією Сущак - організатором та керівником модельної агенції «Вікторія». Пані Вікторія – телеведуча , журналіст, модель , має великий досвід роботи в моделінгу. Вона ділиться з своїми вихованцями, як основами мистецтва дефіле, так і власному баченню вміння подати себе та створити неповторний образ. ЇЇ агенцію відвідують, як діти віком від 10-11 років, так і дорослі дівчата та жінки, що хочуть змінитись внутрішньо і зовнішньо. Дефіле, це спосіб презентувати себе та показати найкраще, що є в образі. Вихованки модельної агенції представили для школярів два дефіле. Перше з них було присвячене вишиванці – під українську пісню дівчата «заворожували» вмінням правильно рухатись, тримати погляд та чарівно усміхатись. Ще один вихід юних моделей був у вечірніх сукнях, класична музика та впевнені рухи робили їх схожими на маленьких принцес. Пані Вікторія поділилась певними базовими вміннями – як рухатись щоб виділятись серед перехожих , як правильно зберігати осанку, щоб гарно виглядати на фото. Найсміливіші з школярів отримали справжній майстер-клас з дефіле.

Красиві фото, цікаві захоплення та несподівані знайомства з новими людьми – все це зараз складає велику і важливу частину особистого життя юнацтва та молоді.

  

  

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 614 | Додав: admin | Рейтинг: 10.0/6
Середа, 24.04.2024, 07:07


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |