Головна » » Презентація журналу "Країна талантів".
01.08.2022
Презентація журналу "Країна талантів".

У неділю 31 липня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася презентація шостого номера журналу "Країна талантів". Зазначимо, що літературно-художній журнал для дітей та юнацтва "Країна талантів" - це видання Міжнародної академії літератури і журналістики Асоційованого члена Міжнародного центру ЮНЕСКО. Творчі діти, юнаки, молодь мають можливість проявити свої дари і таланти у творчості, мистецтві, літературі, журналістиці і бути надрукованими на сторінках видання.

Івано-Франківські маліжани спільно з Івано-Франківською обласною бібліотекою для юнацтва організували презентацію чергового випуску журналу. Учасники зачитали свої твори присвячені особистим переживанням та осмисленню нового досвіду життя в умовах війни. Керівниця Івано-Франківського відділення МАЛІЖ Катерина Говера подякувала всім учасникам, батькам, колегам маліжанам за творчу працю. Також в цей не простий для країни час - час війни, висловила вдячність нашим військовим та Збройним силам України, що захищають наш народ, наші сім'ї, наших дітей і щоранку дарують нам світанки. Кожен із нас на своїх місцях працюючи наближає перемогу. І побажала мирного неба над нашою державою.

На завершення приємним подарунком для учасників стала народна пісня у виконанні членкині журі номінації "Етнографія та народні промисли" міжнародного фестивалю "Рекітське сузір'я" Міжнародної Академії літератури і журналістики Асоційованого члена міжнародного центру ЮНЕСКО Мар'яни Бибик.

Молимось за воїнів-героїв і віримо Богу та в нашу нескореність! Разом до перемоги! Все буде Україна! Слава Україні! Героям Слава!

 

Переглядів: 124 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
П`ятниця, 26.04.2024, 04:32


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Серпень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |