Головна » Події » Проект "Скарбничка Станіславова"
20.05.2014
Проект "Скарбничка Станіславова"

Книга – скарб, а читання – отримання такого скарбу. Школа комп’ютерної майстерності та обласна бібліотека для юнацтва реалізували проект «Скарбничка Станіславова». 

Мета проекту – розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління, надання можливості проявлення творчих здібностей, а також закріплення знаннь у колективній роботі, які були здобуті в процесі навчання в ШКМ та обласній бібліотеці для юнацтва.

Проект передбачав проведення бліц-екскурсії « «Бібліотека відкрита для кожної людини», огляду краєзнавчої літератури «Рідне місто пізнаю» та інших заходів, спрямованих на зацікавленість у юнаків та дівчат, які навчаються в ШКМ, книгами про рідне місто – Івано-Франківськ.

Викладач ШКМ Тетяна Колісник та бібліотечні працівники намагались сприяти розвитку зацікавленості читанням юних програмістів-комп’ютерників.

Кінцевим етапом проекту стала презентація книги розповідей та віршів про Івано-Франківськ – «Скарбничка Станіславова» в обласній бібліотеці для юнацтва. В книжку увійшли твори дітей з різних шкіл Івано-Франківська. Учні написали твори, відформатували їх, склали книжку та створили сайт.

Викладач ШКМ Тетяна Колісник представила учнів та розповіла коротко про проект. Під час презентування діти представлали свою книгу та сайт, розповівши з яких частин вони складаються. По закінченню зачитували свої вірші та розповіді, а їм натомість були вручені подяки за активну участь у проекті.

Категорія: Події | Переглядів: 849 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Субота, 20.04.2024, 13:12


Untitled
ГОЛОВНА
ПРО БIБЛIОТЕКУ
СТРУКТУРА
НОВИНИ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ПОСЛУГИ
ВИДАВНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ

Пошук

Нові видання обласної
бібліотеки для юнацтва

Інформаційний дайджест до 90-річчя від дня народження Параски Хоми

Календар знаменних і пам’ятних дат на 2022 рік

Лауреати обласної ім. В. Стефаника та міської ім. І. Франка літературних премій.

Всі видання

Наше опитування

Чи відвідуєте Ви нашу бібліотеку?
Всього відповідей: 240

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET КОМПІК ІФ інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вихід

Форма входу

Cтворення сайтів Івано-Франківськ Хостинг від uCoz |